Widok
Malgorzata Halas - opinia
Pan Notariusch Lech Zaszewski jest osobą godną polecenia każdemu, komu zależy na fachowej i rzetelnej pomocy w sprawach, które przez innych wydawały się nie do wygrania. Profesjonalne podejście, wysoka kultura osobista, sumienność. Pan mecenas jest osobą niezwykle uprzejmą i wyrozumiałą. Sprawę rozwodową poprowadził bezbłędnie. Serdecznie dziękuję i szczerze polecam!
To pierwsza rzecz na którą zwróciłem uwagę czyli konkret, rzeczowość, jasność w przekazywaniu informacji. Cały ten prawniczy bełkot Pan Zaszewski tłumaczy na język ludzki i zrozumiały dla innych.
Już drugi raz korzystałem z jego pomocy. Mogę więc spokojnie polecić Pana Lecha Zaszewskiego tym, którzy szukają pomocy i nie wiedzą gdzie się mają o nią zwrócić.
To pierwsza rzecz na którą zwróciłem uwagę czyli konkret, rzeczowość, jasność w przekazywaniu informacji. Cały ten prawniczy bełkot Pan Zaszewski tłumaczy na język ludzki i zrozumiały dla innych.
Już drugi raz korzystałem z jego pomocy. Mogę więc spokojnie polecić Pana Lecha Zaszewskiego tym, którzy szukają pomocy i nie wiedzą gdzie się mają o nią zwrócić.
Moja ocena
oferta: 6
jakość usług: 6
czas realizacji: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6