Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Anna - ocena nowy temat Bardzo profesjonalne podejście, szybkie tłumaczenie, polecam!
~Anna
-

ostatnia odp. 2 dni temu

dodano: 13 czerwca 2025

magdalena - ocena nowy temat Polecam, bardzo miła obsługa, dokumenty przetłumaczone starannie i szybko,...
~magdalena
-

ostatnia odp. 3 dni temu

dodano: 11 czerwca 2025

Julia - ocena Korzystałam z usług Pani Marii Bacdorf przy tłumaczeniu dokumentów urzędowych...
~Julia
-

ostatnia odp. 5 dni temu

dodano: 9 czerwca 2025

Janusz - ocena Szybki termin. Dokładnie tłumaczenie.
~Janusz
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 28 maja 2025

Shine Phone Myat - ocena Good Service , lovely smile, smart and quick work done .
~Shine Phone Myat
1

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 26 maja 2025

Damian - ocena Pan Andrzej to prawdziwy profesjonalista. Już podczas naszej pierwszej...
~Damian
-

ostatnia odp. 2 miesiące temu

dodano: 25 marca 2025

Martin Rothery - ocena Andrzej was a pleasure to work with, professional, punctual, and ensured...
~Martin Rothery
-

ostatnia odp. 3 miesiące temu

dodano: 12 marca 2025

Teresa - ocena Polecam Panią Beatę Matysiak, usługa tłumaczenia na język niemiecki wykonana...
~Teresa
-

ostatnia odp. 4 miesiące temu

dodano: 27 stycznia 2025

Serhii - ocena Na wstępie pragnę wyrazić swoją wdzięczność pracownikom tej firmy za wysoką...
~Serhii
-

ostatnia odp. 4 miesiące temu

dodano: 24 stycznia 2025

Bronisław - ocena Szybko zrobiona rejestracja, bez żadnych komplikacji. Gorąco polecam.
~Bronisław
-

ostatnia odp. 5 miesięcy temu

dodano: 13 stycznia 2025

Alina - ocena Tłumaczyłam dokumenty z języka ukraińskiego. Rewelacja. Szybko i tanio....
~Alina
-

dodano: 10 stycznia 2025

Ewa - ocena Jestem bardzo zadowolona. Tłumaczenie dostałam szybko, a kontakt z biurem...
~Ewa
-

Zbigniew - ocena Bardzo sprawna i miła obsługa oraz tłumaczenia wysokiej jakości w dobrej...
~Zbigniew
-

Adam - ocena Kilkukrotnie korzystałem z usług tłumaczeniowych Pani Marzeny i za każdym...
~Adam
1

ostatnia odp. 6 miesięcy temu

dodano: 29 listopada 2024

Ivan - opinia wątek zamknięty Świetnie. Wszystko doskonale przetłumaczone na dwa języki.
~Ivan
1

ostatnia odp. 8 miesięcy temu

dodano: 23 lutego 2023

Anit Saraf - ocena My all time favorite.
~Anit Saraf
1

dodano: 1 października 2024

Alla - ocena Profesjonalna obsługa klienta, szybko, spranie, dziękuję bardzo Pani...
~Alla
1

dodano: 11 października 2024

Patryk - ocena Bardzo dobre biuro tłumaczeń. Szybkie terminy, przystępne ceny i miła...
~Patryk
-

dodano: 4 października 2024

Nicole Kapp - ocena Pani Beata Matysiak bardzo szybko i fachowo dokonała tłumaczenie moich...
~Nicole Kapp
-

dodano: 1 października 2024

Katarzyna Ceranek-Szynwelska - ocena Korzystałam kilkukrotnie z usług tłumaczeniowych firmy Skrivanek i za każdym...
~Katarzyna Ceranek-Szynwelska
-

ostatnia odp. 10 miesięcy temu

dodano: 7 sierpnia 2024

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
660

600

wątków

do góry