Widok

Małgorzata Kubiak - ocena

Golden Property Temat dostępny też na forum:
Może zacznę od tego , że bardzo dziękuję za sfinalizowanie transakcji sprzedaży nieruchomości we Wrzeszczu która była wystawiona na sprzedaż od 3 lat i choć ogłoszenie przechodziło różne modyfikacje, ze względu na współwłasność nie była to łatwa transakcja. Zarówno Pan Konrad jak i Pani Marietta wykazali się ogromną determinacją w ogarnianiu dokumentacji ale również w okazywaniu nieruchomości, w ostatnich 6 miesiącach obejrzało ją 18 osób trzeba być naprawdę dobrym agentem żeby nie stracić zimnej krwi i zapału do pracy, od początku do samego zakończenia procesu sprzedaży biuro Golden Property towarzyszyło mi wszelką pomocą, czasami nawet wychodząc poza zakres umowy, za co jestem bardzo wdzięczna, aż żal, że już nie mam na razie nic innego do sprzedania
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu

Serdecznie dziękujemy za opinię! Rzeczywiście trochę się napociliśmy z tym zleceniem, ale współpraca z tak życzliwymi właścicielami wszystko nam rekompensowała. Cały proces skończył się udaną transakcją i bardzo się z tego powodu cieszymy!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Agencje nieruchomości i pośrednictwo

Magda W. - ocena (3 odpowiedzi)

Bardzo polecam biuro nieruchomości White Wood, które pomogło mi i mężowi w zakupie wymarzonego...

do góry