Widok
wyjątkowy, polecam! 10\10
Byłam z prawie 6-letnim synkiem, przez 70% filmu siedział wpatrzony, pod koniec, przez chwilę zrobiło się trochę smutno, synek przytulał się wtedy do mnie i zasłaniał oczy, kiedy na ekranie był nieładny świat dorosłych. Naprawdę warto, mało słów, dużo treści, piękna muzyka i obrazy. Film zrobiony z szacunkiem dla widza.
rewelacyjny film dla każdego!
Byłam wczoraj z 12 latką, która nie lubi książek . Szła z nastawieniem, że nudny, dla małych i na pewno zaśnie. Siedziała wpatrzona cały film, widziałam emocje na jej twarzy i łzy się pojawiły. Nie ukrywam, że i mnie się udzieliły. Film przepiękny, mądry, piękna muzyka. Uczy szacunku i przypomina jacy powinniśmy być gdy dorośniemy. Polecam
wart przemysleń jednak...
film przepiekny... przeszłam wiele w życiu, więc poruszył mnie dogłębnie.Uroniłam w ukryciu łzy,,,t Jednak byłam z synem 10letnim, z kórym nie czytalam "Małego Księcia" - był zainteresowany jednak film za ciężki jak dla dziecka 10letniego....po seansie wiele nie potrafił mi przekazać....
Jola
Byłam z wnuczką 3,5 latka W zachwyceniu obejrzałyśmy film :) :)
Polecam! Też myślałam, że będę musiała wyjść z kina przed czasem po przeczytaniu niektórych opinii Ale to wnuczka mnie pocieszała :) Warto zabrać dziecko i sprawdzić na jakim etapie rozwoju się znajduje ,.
Odszukać w sobie dziecko - bezcenne Dać dziecku odrobinę magii wspaniałe
Zachwycona babcia i wnuisia
Polecam! Też myślałam, że będę musiała wyjść z kina przed czasem po przeczytaniu niektórych opinii Ale to wnuczka mnie pocieszała :) Warto zabrać dziecko i sprawdzić na jakim etapie rozwoju się znajduje ,.
Odszukać w sobie dziecko - bezcenne Dać dziecku odrobinę magii wspaniałe
Zachwycona babcia i wnuisia
obowiązkowy film dla rodzica i oby wyciągnoł z niego wnioski
piękny film przeniesiony na dzisiejsze realia pokazuje i wytyka rodzicom błędy wychowawcze oraz pęd za dobrem materialnym ,brakiem czasu dla dziecka jego potrzeb . Syn lat 4 nie wszystkie kwestie ogarniał ale podobał mu się dzielny mały książę