Widok

Mały penis we wzwodzie

Mam 22 lata i pewien kompleks spowodowany niewielkimi rozmiarami mojego członka. Chodzi o to, że jest mały zarówno w wzwodzie jak i w zwisie.
Czy to normalne, że penis w wzwodzie może mieć około 11-12 cm?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jeżeli masz faktycznie takiego członka, to rzeczywiście jest to pewien problem.
Mówi się, że norma zaczyna się od około 15 cm w wzwodzie. Kompleksy to naturalna rzecz - szczególnie gdy mamy do czynienia z doświadczoną partnerką.
Są też różne sposoby na jego powiększenie. Nie mówię tutaj, ze jesteś w stanie mieć większego o 8 cm, ale te 4cm to realna ilość.

Hmm, dałeś mi trochę do myślenia. Ale jakie są to dokładnie środki? Jak one działają i czy nie mają przypadkiem jakiś przeciwskazań, skutków ubocznych

Poszukaj sobie składu. Został on sprawdzony i zaakceptowany przez różnego rodzaju inspekcje sanitarne, farmaceutyczne itd. Jest to supelement diety. Kuracja trwa w sumie 3 miesiące. Środek działa tak, że stymuluje komórki penisa do podziału i rozrostu. , wspomaga regenerację tkanek, poprawia ukrwienie członka.
W ciągu tych 3 miesięcy można zyskać od około 4 do 7 cm. Średnio około 5 cm.

Jeżeli okazałoby się, że jest bezpieczny dla zdrowia, to może i ja bym go przetestował?
A czy nie ma on negatywnego wpływu na erekcję i te sprawy?
Ktoś stosował, kupował, miał z nim jeszcze jakieś doświadczenia?

Ale o jakim środku jest mowa? Bo nie mogę się doczytać?

Skład znajdziesz sobie na stronach www. Tutaj U mnie efekt jest stały. Również się zastanawiałem czy trzeba będzie powtarzać kurację ale nic z tych rzeczy. Jak było tak jest tak więc jestem zadowolony. Składniki sprawiają,że do penisa napływa więcej krwi tak więc powiększenie jest juz na stałe.

Inne tematy z forum Zdrowie

dps badz zol-poszukuje dla sparaliżowanej osoby (13 odpowiedzi)

witam ,poszukuje spawdzonego domu opieki badz zol ?wie ktoś coś?

do góry