Widok
Mama pozna inne mamy Orunia Górna
Jestem mamą 6 miesięcznego chłopca. Chętnie poznam inne mamy z Oruni Górnej lub okolic, z którymi można pogadać podczas spaceru lub wybrać się z dzieciaczkami gdzieś na kawkę :) Najczęściej spaceruję w Parku Oruńskim. Na Oruni nie znam w sumie nikogo, wszystkie znajome mieszkają gdzieś dalej i chętnie bym z kimś pogadała czasami.
Hej, hej. Ja chodzę z synkiem do parku właśnie tą stromą górką i daję radę w jedną i drugą stronę, w sumie jak wracam to łatwiej mi po schodkach. Radę daje nawet moja mama, więc nie jest najgorzej :) A park jest rewelacyjny na spacer :) No i na forum da radę poznać stałą mamę - towarzyszkę do spacerów - jestem tego przykładem :)
Hej dziewczyny, tu założycielka tego wątku ;) Ja nadal spaceruję z synkiem po parku prawie codziennie, ale teraz w godzinach popołudniowych (tak pomiędzy 16 a 19) bo wróciłam do pracy normalnie. Jak któraś z Was jest chętna na wspólne spacery to piszcie na maila: gosia.chmielecka@gmail.com, wtedy można wymienić się nr telefonów i konkretnie się umawiać.