Widok

Mamusie majowo-czerwcowe 2014 *11*

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
*MAJ*

29.04 klara83 córeczki Lena i Laura (Tymon jeśli okaże się chłopiec)- Zaspa
01.05 magda30- synek OSKAREK - ZASPA
01.05 katelajda
02.05 mila
04.05 devil83 - córa - Zaspa
05.05 trzydziestka - córeczka - Redłowo
06.05 enjoy - synek
06.05 moonika - synek Mareczek - Redłowo
07.05 asia87
16.05 Ola synek Wejherowo
17.05 gaskaa - Synek
18.05 Hope - córeczka - Kliniczna
18.05 Usiaa - synek Borys - Zaspa
24.05 ja3 - Synek
26.05 Graszka - córeczka Aleksandra -Wejherowo
26.05 Aga Swissmed/Redłowo
27.05 ewwa - córeczka - Swissmed/Zaspa
30.05 Pocahontas - córeczka
31.05 aśku_85 - córeczka - Swissmed/ Redłowo

*CZERWIEC*

02.06 Luna- Synek - Kliniczna/Swissmed
07.06 justyna1 - synek - Wejherowo
07.06 czerwcowa2014 - córeczka - Wejherowo
08.06 monica88 - Córeczka Martynka - Redłowo
12.06 mamma - synek - Wejherowo
12.06 Beata
13.06 mimmossa - synek - Kliniczna
13.06 Adrienne - Córeczka
17.06 Takaja_84
18.06 aniax - synek
19.06 kamiku - synek
20.06 nusia85 - synek Szymon, Kliniczna
21.06 Laguna_m - wymarzony synuś - Kliniczna
22.06 Rija666 - najprawdopodobniej Kliniczna
22.06 kalitta - córeczka
25.06 kkasita
25.06 Mar-chew
26.06 styczniówka - Synek
29.06 LidkaJ - córeczka
29.06 Niuta - Kliniczna
29.06 dariia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dzień dobry w nowym wątku :)

kurcze tyle żeście naskrobały, że ciężko odpisać ;)

na chwilę obecną miłego dnia życzę :)
wklejam link do poprzedniego

http://forum.trojmiasto.pl/Mamusie-majowo-czerwcowe-2014-10-t523535,1,160.html
aaa no i melduję się w nowym słonecznym wątku:)

dziewczynki zakładając nowy watek wklejajcie link do poprzedniego, tak łatwiej się odnaleźć w postach poprzednich:)))

u mnie od rana "wali" kapuchą, bo gołąbków mi się zachciało:)
aśku robisz mi krzywdę pisząc o gołąbkach :P
witam w nowym wątku :) i pozdrawiam znad oszukanej kawki (Inka) ;)
oj gołąbki - wczoraj miałam ochotę, dziś już nie... ;) kobieta zmienną jest ;)
Kamiku na pewno wszystko będzie ok :) To dobrze że miałaś taką "obstawę" specjalistów przy operacji, przywraca to wiarę w naszą służbę zdrowia, jesteś już za półmetkiem i dasz radę!

U mnie wczoraj waliło pomidorem heheh zachciało mi się pomidorowej:)

Pomału zaczynam myśleć o skompletowaniu zestawu do szpitala, czy ktoś może mi poradzić co wziąć do Redłowa/czego nie mają? Na stronie szpitala nie ma takiego info :( A opinie słyszałam już różne łącznie z "weź papier toaletowy.." :)
witch_B, hahha nie strasz...że ja tu z tym smrodem walczę a ochota ma mi przejść:ppppp
nie straszę :D ja od wczoraj walczę ze smrodem barszczu ukraińskiego ;) co prawda takiego z mrozonki, ale śmierdzi w całym mieszkaniu (kapustą) ;)
Asku, u mnie też kapucha od rana :D gołąbki dobra rzecz :D
fajnie, że nie tylko u mnie w chacie śmierdzi:)))

eh....zamulona jakaś jestem...chyba czeka mnie dzemka:)
i ja bym sobie chętnie pospała, bo nie mogę zasnąć w nocy i przewalam się, a jak już zasnę to siku ... ;) ale w pracy jestem, więc spanie odpada ;)

z dziwnych rzeczy ostatnio miałam ochotę na galaretę ze świńskich nóżek, taką jak babcia robi ;);) ale chyba się nie skuszę sama robic :P
a za mną ciągle chodzą flaczki :D moja mama robi przepyszne :P ale nie mam sumienia jej o to prosić, bo wiem ile przy tym jest roboty :/ a sama nie zrobię na pewno :(
Witam mamusie slonecznie z usmiechem:-) przed chwila dzwonilam do laboratorium w szpitalu w Wejherowie, tam robilam wczoraj badanie z glukoza, wynik po dwoch godzinach od wypicia glukozy: 109
Ale sie ucieszylam:-))) w koncu jutro tlusty czwartek prawda?
Ja wczoraj podjechałam do Medicover w związku z niskim wynikiem glukozy po 2h.
Dopadłam tylko internistę, ale powiedział, że jeśli w ogóle czuję się dobrze, to taki niski wynik w ciąży może się pojawić.
Niby to mnie trochę uspokoiło, ale wiadomo... Czekam na piątkową wizytę u gina i niech on się wypowie. Póki co jednak zrezygnuję ze słodkości :(((
ewwa, piątek już tuż tuż....na pewno gin Cię uspokoi.

graszka, Ty nie wkurzaj tych z wysokim cukrem....tym tłustym czwartkiem:)
Hejka,

Mój organizm niestety wyczuł pierwsze pyłki ;/ Na bank idzie wiosna i zimy już nie będzie. Gardło zawalone i leje się z nosa ;/ Totalna niechęć do wszystkiego. A najgorsze, że nic nie można na alergię łyknąć, a tantum na gardło mi nie pomaga.

I muszę naskarżyć na ciągłą znieczulicę i brak empatii w środkach komunikacji miejskiej. Nie wymagam, żeby każdy się zrywał jak jadę 2 przystanki, ale jak się wraca po teście glukozy, to aż się prosi o możliwość posadzenia swojego brzucha. Który WIDAĆ nawet pod grubym płaszczem.
A 4 raszple (po ich rozmowie wiem, że to nauczycielki) wiek między 40 a 50, spojrzały na mnie, na mój brzuch i wszystkie 4 zamilkły odwracając się do okna. Ach te widoki na codziennej trasie do pracy... jak one się zmieniają... i jak dobrze je oglądać przez brudne szyby...
kala ja rodziłam w Redłowie i teraz też zamierzam, w internecie znajdziesz listę rzeczy, które trzeba zabrać, a oprócz standardu ja więcej nic nie brałam - nawet okazało się, że niektórych rzeczy nie potrzebuję bo w szpitalu zapewniają (jak np. podkłady duże).

dziewczyny ale mi smaki robicie. ja na razie powoli wracam do zdrowia po moich ekscesach żołądkowych, więc gołąbki odpadają (kapusta za cięzka na żołądek), ale to nie znaczy, że nie mam na nie ogromnego smaka!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
witam w nowym wątku dziewczyny :)

Faktycznie jutro tłusty czwartek! (a w pracy mnie ominie.... :( co za sprawiedliwość.... to ja wprowadziłam tradycję "ciast urodzinowych" do zespołu i co? tylko smakowite maile o cieście czytam... :( )

gołąbki... ale bym zjadła! Ale takie mojej mamy.... mmmmm...... narobiłyście mi smaku a pomijając nawet, ze nie potrafię zrobić gołąbków, to i tak do sklepu po kapustę iść nie mogę :( ehhhh

Zjadłabym jeszcze pyszniutkie faworki! Ale nie takie drożdżowe, tylko takie chruściki chrupiutkie!

Witch - Ciebie nie ma na liście?

Dziewczyny - miałyście dla swoich pierwszych pociech, albo planujecie teraz literki na ścianę?
Ja się właśnie zastanawiam od kogo brać i pomyślałam, że może macie kogoś sprawdzonego :P

Początkowo chciałam sama zrobić - zamówić powycinane "gołe" ale jak zaczęłam myśleć co chcę to już chyba wolę komuś zapłacić by to zrobił :P

Mnie w ogóle okrutnie bolą plecy.... i jakoś mi się ciężko oddycha - jakby pod biustem ktoś mi deskę wbił... to normalne?
Chciałabym sobie kupić poduchę do spania, a potem karmienia (tą długą). Czy możecie polecić jakieś bardzo konkretne, najlepiej linki albo nazwy poduszek. Kiedyś chyba była rozmowa o wypełnieniu jej, jakie powinnam wybrać?

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry