Widok

Mamuśki na Kowalach:)

Olimp Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Witajcie,
od maja (mam nadzieję) przeprowadzamy się na Kowale. Chciałam się dowiedziec, jak spędzacie czas ze swoimi pociechami, czy sa jakies place zabaw, miejsca do spacerowania. Będę mieszkac na osiedlu Olimp.
Z chęcią poczytam sobie Wasze opinie,
pozdrawiam:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
sklep jest na osiedlu - jak wjedziesz wjazdem obok biedronki to zaraz za biedronką skręcasz w lewo i jedziesz kawałek prosto do placu gdzie stoi nieczynna fontanna tam zaraz w bloku na dole są sklepy i to właśnie tam kupuję czynne w tygodniu chyba do 17, w soboty do 14 zdaje się.
rybalon, gdzie ten sklep ??
tam nie kupowałam (nie chce mi się zatrzymywać ) ale często kupuję w sklepie z art. z Niemiec na osiedlu - ceny są rozsądne i jestem zadowolona.
Czy któraś z Was kupowała chemię u pana, który sprzedaje z samochodu w Kowalach (przy drodze jak się jedzie z obwodnicy do centum). Jestem ciekawa jakie ma ceny? I czy dobrej jakości ma te produkty?

Warto tylko zapoznać się z godzinami otwarcia gdyż są one dość nietypowe:

Poniedziałek 10:00 - 18:00
Środa: 14:00 - 20:00
Czwartek: 14:00 - 20:00

Jeśli poza tymi godzinami nie jesteśmy na sesji w plenerze jest możliwość umówienia się na zdjęcia do dokumentów w innych dniach i godzinach.
mapka mi niewiele powiedziała hehehe ale poznałam budynek na zdjęciach :-))) napewno w tym tygodniu do Was zajadę :-) wielkie dzięki i pozdrawiam
Do rybalon

Studio znajduje się na ul. Świętokrzyskiej 69 (niedaleko Kowal jadąc w stronę Oruni Górnej)

Odsyłam do mapki dostępnej na naszej stronie: http://www.2style.pl/kontakt.php

Pozdrawiam
jeden jest ogólnodostępny a z tyłu przedszkola jest zamknięty przedszkolny
a on nie jest "własnością" przedszkola? jest ogólnodostępny??
tak fajny plac jest obok przedszkola Horyzoncik i Stokrotki - od nas można dojść na skróty przez lasek i pola obok srebrzystej podkowy to 5 min drogi noo z dziećmi małymi może 10 min :-)
Aldona jak tylko sie wprowadzimy to ja napewno do Ciebie sie odezwe.. a kto wie czy nie bedziemy sasiadkami ;))
jaki plac w Borkowie? ten koło przedszkola Horyzoncik?
blueeyes, Anka 0310 i rybalon - ja również mieszkam na srebrzystej podkowie i chętnie się spotkam z innymi mamami, mój synek ma rok i 7 m-cy :) Mieszkam tam od 3 dni i wczoraj byliśmy zwiedzić plac zabaw w Borkowie, jest super wypasiony :)
Ooo super :) napewno sie odezwe :)
to będziesz mieszkać tuz obok mnie , jak się wprowadzisz i ogarniesz to zapraszam na wspólny spacer choć mam nieco starszego syna :-)
Czesc Dziewczyny .. ja za tydzien zaczynam sie przeprowadzac wlasnie na kowale "srebrzysta podkowa" :) Mam nadzieje ze moze jakas Mama bedzie chetna na wspolne spacery i spotkania :) Bede nowa i niestety nie bede nikogo znac :(
jakaś ciemna jestem dziś ktoś mi objaśni gdzie ten fotograf jest bo nie bardzo wiem :-) potrzebujemy zdjęc legitymacyjnych wiec chętnie skorzystam gdzieś tu blisko Kowal ????
Witam
Odnośnie pytania "CZY JEST FOTOGRAF NA KOWALACH"?
Tam nie ma ale jest nieco niżej :) Przed trzecimi światłami licząc od obwodnicy :) na Świętokrzyskiej 69 http://www.2style.pl/kontakt.php

Pozdrawiam
Od niedawna mieszkam na Kowalach wcześniej mieszkałam na Chełmie i tam też chodze do przychodni. Polecić mogę pediatrę dr. Malinowska bardzo miła lekarz no i jak narazie nie mam do nie zastrzeżeń. Dużym plusem w tej przychodni jest brak kolejek jeżeli chodzi np. o szczepienia dla dziecka. A jeżeli chodzi o dorosłych to jest wiele lekarzy ja osobiście chodzę do dr. Konopko bardzo sympatyczna lekarz. Pozdrawiam
dziewczyny z jakich przychodni korzystacie?
proszę o opinię głównie o pediatrach i ogólnych...

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Wyprawka dla dziecka lato (49 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

jaki krem przeciwsłoneczny dla dzieci łatwo się rozsmarowuje? (51 odpowiedzi)

faktor +50, bez filtrów chemicznych. Ziajka - okropnie ciężko się rozsmarowuje, zwłaszcza na...

do góry