Widok
Mamy Króla Polski.
19 listopada 2016 roku będzie datą którą wkuwać będą kiedyś nasze wnuki.
Tego nawet nie było w obietnicach smoleńskiej religii ani programu Chrystus+. Taka wisienka na torcie, ponad plan i przed terminem.
Od jutra Polska stanie się monarchią. Będzie mieć Króla.
To nie jest żart ani alarm próbny. Zryte berety, nie koniecznie moherowe wymyśliły taką imprezę integracyjną z Bozią.
Tego nawet nie było w obietnicach smoleńskiej religii ani programu Chrystus+. Taka wisienka na torcie, ponad plan i przed terminem.
Od jutra Polska stanie się monarchią. Będzie mieć Króla.
To nie jest żart ani alarm próbny. Zryte berety, nie koniecznie moherowe wymyśliły taką imprezę integracyjną z Bozią.
Jaq-uś ubiegłes Łowce
jakos mu to umkneło
mielismy juz i akty poswiecenia i intronizacje nie jeden raz
tu masz wszystkie wraz Z Królewskimi
http://bialaarmia.com/akty-poswiecenia-polski/
ja sie tego nie obawiam
boje sie fanatyków,tóry nie rozumieja na czym polega sedno i istota ich wiary
jakos mu to umkneło
mielismy juz i akty poswiecenia i intronizacje nie jeden raz
tu masz wszystkie wraz Z Królewskimi
http://bialaarmia.com/akty-poswiecenia-polski/
ja sie tego nie obawiam
boje sie fanatyków,tóry nie rozumieja na czym polega sedno i istota ich wiary
Nie histeryzuj ;)
Nie stanie się monarchią - to bardziej tytuł honorowy.
Coś jak nazwa szkoły po jakimś wybitnym uczonym.
To jest kompletnie nieistotna kwestia.
Szukacie po prostu pretekstu żeby do czegoś się przyczepić.
A gdyby zamiast niejakiego Chrystusa chcieli ogłosić... Curie-Skłodowską królową Polski to było by bardziej OK?
Jest to śmieszne, oba przypadki - w sumie dowolny przypadek - są idiotyczne :D
Ale nic realnie nie zmieniają - szkoda na to energii...
Zajmijcie się jakimiś poważnymi sprawami zamiast takich pierdół :D
ps. za parę lat będziesz się cieszył, że królem jest Dżizas a nie jakiś Abu Bakr al-Baghdadi :D
Nie stanie się monarchią - to bardziej tytuł honorowy.
Coś jak nazwa szkoły po jakimś wybitnym uczonym.
To jest kompletnie nieistotna kwestia.
Szukacie po prostu pretekstu żeby do czegoś się przyczepić.
A gdyby zamiast niejakiego Chrystusa chcieli ogłosić... Curie-Skłodowską królową Polski to było by bardziej OK?
Jest to śmieszne, oba przypadki - w sumie dowolny przypadek - są idiotyczne :D
Ale nic realnie nie zmieniają - szkoda na to energii...
Zajmijcie się jakimiś poważnymi sprawami zamiast takich pierdół :D
ps. za parę lat będziesz się cieszył, że królem jest Dżizas a nie jakiś Abu Bakr al-Baghdadi :D
Jednego dnia od posłanki PiS dowiaduję się że prawdziwi Polscy to tylko katolicy a reszcie grozi wypad z 4RP, a za dwa dni że będę miał króla Polski w osobie Chrystusa. Gdyby nie chodziło o głos z parlamentu i udział w tej groteskowej koronacji Prezydenta RP, to wzruszył bym tylko ramieniem. Ale to dzieje się naprawdę, tutaj w środku Europy w XXI wieku.
Inny przyklad: resort Ziobry proponuje karanie za przewaly VAT per i lewe faktury tak jak za zbrodnie - 25 więzienia. Wszyscy wiemy jak trudne w interpretacji sa przepisy podatkowe. Przypomnę sprawę Pana Kluski.
Poprosu boję się że przy obecnym rozdaniu parlament jest w stanie uchwalić , nie twierdzę że każdy nonsens, ale dużo. Prezydent podpisze a ewentualne odwołanie do TK od nowego roku niczego nie zamieni. Taki to ma wpływ.
Poprosu boję się że przy obecnym rozdaniu parlament jest w stanie uchwalić , nie twierdzę że każdy nonsens, ale dużo. Prezydent podpisze a ewentualne odwołanie do TK od nowego roku niczego nie zamieni. Taki to ma wpływ.
> Poprosu boję się że przy obecnym rozdaniu parlament jest w stanie uchwalić , nie twierdzę że każdy nonsens, ale dużo.
Niestety, jak się głupio wybiera to potem są takie efekty.
Naród raz już w II PRL doprowadził do zmiany głupiego prawa. Mam na myśli Protest Parasolek. Aby zmienić prawo trzeba wyjść na ulice. Tego bolszewicy boją się jak diabeł święconej wody.
Niestety, jak się głupio wybiera to potem są takie efekty.
Naród raz już w II PRL doprowadził do zmiany głupiego prawa. Mam na myśli Protest Parasolek. Aby zmienić prawo trzeba wyjść na ulice. Tego bolszewicy boją się jak diabeł święconej wody.
@forumowy kretynku
> Deprecjonowanie mojej zdolności postrzegania w niczym nie zmieni rzeczywistości ;)
Tej zdolności nie trzeba deprecjonować. Wystarczy ze ty to robisz.
> Nie pytam o projekty czy dywagacje.
A teraz przeczytaj jeszcze raz od początku, do jakiego zdania jaq-a się odnioslem. Chodzi o projekt, który został przyjęty przez Sejm i skierowany do komisji. To już nie są dywagacje, jak ci się wydaje. To jest gotowa ustawa, która uzyskała wstępne poparcie większości.
Prawo w sejmie jest albo już uchwalone albo w trakcie uchwalania. I to prawo zostało wywalone do kosza przez Parasolki.
Wy będziecie teraz udawać głupich i mówić, ze nic się nie stało, bo przecież to prawo jeszcze nie obowiazywało. To nie ma znaczenia. To ludzie na ulicach spowodowali, ze to prawo wyładowało w koszu. I tak będzie za każdym razem, gdy Partia wystąpi przeciwko Narodowi.
Jako forumowy kretynek masz prawo tego nie rozumieć za pierwszym, a może nawet dziesiątym razem.
Jeżeli wciąż nie rozumiesz, wróć do początku i czytaj do skutku.
Z mojej strony EOT, szkoda mi czasu na ciebie.
> Deprecjonowanie mojej zdolności postrzegania w niczym nie zmieni rzeczywistości ;)
Tej zdolności nie trzeba deprecjonować. Wystarczy ze ty to robisz.
> Nie pytam o projekty czy dywagacje.
A teraz przeczytaj jeszcze raz od początku, do jakiego zdania jaq-a się odnioslem. Chodzi o projekt, który został przyjęty przez Sejm i skierowany do komisji. To już nie są dywagacje, jak ci się wydaje. To jest gotowa ustawa, która uzyskała wstępne poparcie większości.
Prawo w sejmie jest albo już uchwalone albo w trakcie uchwalania. I to prawo zostało wywalone do kosza przez Parasolki.
Wy będziecie teraz udawać głupich i mówić, ze nic się nie stało, bo przecież to prawo jeszcze nie obowiazywało. To nie ma znaczenia. To ludzie na ulicach spowodowali, ze to prawo wyładowało w koszu. I tak będzie za każdym razem, gdy Partia wystąpi przeciwko Narodowi.
Jako forumowy kretynek masz prawo tego nie rozumieć za pierwszym, a może nawet dziesiątym razem.
Jeżeli wciąż nie rozumiesz, wróć do początku i czytaj do skutku.
Z mojej strony EOT, szkoda mi czasu na ciebie.