Widok

Mamy Króla Polski.

19 listopada 2016 roku będzie datą którą wkuwać będą kiedyś nasze wnuki.
Tego nawet nie było w obietnicach smoleńskiej religii ani programu Chrystus+. Taka wisienka na torcie, ponad plan i przed terminem.
Od jutra Polska stanie się monarchią. Będzie mieć Króla.
To nie jest żart ani alarm próbny. Zryte berety, nie koniecznie moherowe wymyśliły taką imprezę integracyjną z Bozią.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1
"W końcu, gdybyśmy wszyscy się ze sobą zgadzali, nie byłoby z kim dyskutować ;-)"

Rękę dam sobie uciąć że 1-3 dni napisałem gdzieś na forum dokładnie to samo.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
"1-3 dni napisałem gdzieś na forum dokładnie to samo."

ooo proszę ;-) plagiat to nie był ;-) nie widziałam, nie czytałam, jak napisałam ostatnio mam duże zaległości na forum. Ale wychodzi na to, że w czymś się zgadzamy ;-)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
@Aradash:

Generalnie (poza oczywiście żartami) staram się nawiązywać do opinii, nie osób które je wygłaszają.
Ale absolutnie nie dziwię się μ. Trudno teksty Rondelka odbierać w oderwaniu od niej samej.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ależ mnie nie dziwi, nie przeszkadza, a już definitywnie nie interesuje fakt, że się bluzgają czy nie lubią czy cokolwiek ;)))

Ja tylko stwierdziłem, że się kłócą :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
> Ja tylko stwierdziłem fakt, że się kłócą :D

To zamiast o tym pitolić trza było wodę na kisiel nastawić :D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Nie licz na fajerwerki. Świetlistej postaci, która obroni naród wybrany przed ruskimi iskanderami nie będzie. To już raz przerabialiśmy. W 1920. Ipotwierdzają to nirzależne od siebie zródla polskie i rosyjskie... a zresztą... spać mi sie chce. Long story short. Był 1917 rok. Fatima. Maryja powiedziala zeby rosje zawierzyć. W 1984 zrobil to jp2. A 2 miechy pozniej w murmańsku łupło. Potem był gorbaczow i pierestrojka. Agca strzelał do jp2 dokladnie 13 maja. Ktoś tą kulę ptowadził. A cala reszta to kwestia wiary. Bo Bóg jest subtelny i delikatny. Nie zmusza nikogo by wierzył.
To pisalem ja jarząbek trener drugiej klasy. A to że napisałem że nie do końca popieram kaczora oczywiście nie znaczy że mu nie kibicuję. Ja popieram każdą partię, której zależy na istnieniu państwa polskiego. Bo są takie, ktorym specjalnie na tym nie zalezy.
70% bejb.
Conarbod

http://m.youtube.com/watch?v=1ZjgKgKaFBw
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jak powiązać ze sobą dwa fakty - że przeciwko religii najostrzej występują regularni kłamcy ? Tu jest jakaś istotna prawidłowość natury ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Hydepark

Punki z Zabianki (20 odpowiedzi)

Podobno w latach osiemdziesiątych na zabiance była jakaś punkowa ekipa czy ktoś wie coś na ten...

Własna firma? (55 odpowiedzi)

Czy ktoś z Was prowadzi własna firmę i pracuje jako Wirtualna asystentka? Z tego co słyszałam to...

Biżuteria jako prezent? (42 odpowiedzi)

Hej, szukam prezentu dla koleżanki i widziałam ostatnio w sieci firmę, która robi dość unikatową...

do góry