Widok

Mamy z Gdyni :)

Leszczynki Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Jak patrze to wiekszosc wątkow jest z Gdanska a ja chcialabym zobaczyc ile mamus jest z Gdyni. Mamy lato, pomijajac to co w tej chwili mamy za oknem :P i moze czasami udaloby sie wyrwac z kims na wspolny spacerek z wozeczkami? Zachęcam do dopisywania sie :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
postanowilam ze namowie meza zeby poszedl z nami do parku o tej 17 :) a wiec bedzie nas 4 :) w tym jedno w wozku a w jakim to juz wiecie bo zdjecie wstawilam wczesniej :)
dziewczyny jakby ktoras misla ochote na spacerek po parku to bede za jakies 2 godzinki kroczyc po parku z kolezanka. Znak rozpoznawczy... 2 takie same wozki tyle ze jeden bordowo-bezowy a drugi rozowo-szary :)
Alicja ja z Leszczynek córka moja ma 16m-cy ,jeśli możesz dziś o 17 to będzie nas dużo :0
Novia8 - i jak ? gotowa na spacery po okolicy?ja się od pół roku wybieram Twoje osiedle zobaczyć i w ciąży mi nie wyszło:)
gdyby ktos jeszcze sie zdecydowal to dzis 16.55 przy wodospadzie w parku kilonskim:)
gonia czy to Ciebie dzis widzialam w parku? szaro pomaranczowa spacerowka i Ty biala bluzka i czarne leginsy?
nie dzisiaj mnie tam nie było :)
no to Ci powiem ze jest w takim razie jeszcze jedna spacerowka pomaranczowo szara :P a juz myslalam zeby podejsc bo dziewczyna sie przygladala mi a ja jej :P a moze to ktos od nas? ktos byl ok 13 w parku?
bedzie ktoras szla pzez Opata Hackiego? jednak tez sie pojawie o tej 17 :)
dzieki dziewczyny za spotkanie, milo bylo was poznac. Festyn o ile mozna to tak nazywac zrobil furrorę jesli chodzi o czas trwania :D hehehe i do zobaczenia na kolejnym spacerku :)
mnie rowniez bylo milo poznac nowe kobitki z okolicy:) a festyn rewelka:)
No właśnie żadna z obłuża/pogorza się nie odezwie? fajnie byłoby z kims pogadać podczas spacerów czy zabaw na placu zabaw :) Ja z moim małym gadułą codziennie gdzieś chodzimy. Nawet dzisiaj się wybrałam z nim na orłowo :))
aa może jakieś mamy z obłuża/pogorza sa chetne na spacery? Czesto z malym jestem na spacerach i placach zabaw :) Wiktor ma 8 miesiecy wiec juz troche szaleje :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

do góry