Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Groupon w Manadarynce - POLECAM PIZZE, UWAGA NA REZERWACJE TELEFONICZNE wątek zamknięty Ostatnio trafiliśmy do Mandarynki w związku z promocją na Grouponie. Skusiła...
~Magda
1

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 8 kwietnia 2011

Pyszna PIZZA z pieca :) wątek zamknięty Duża, smaczna i chrupiąca. Polecam!
~P&E
-

dodano: 8 kwietnia 2011

klub dla bananowych wątek zamknięty gości w różowych koszulach i lasek z doczepianymi paznokciami, przyprawione...
~king
5

dodano: 19 listopada 2010

Nie przepadam wieczorem, uwielbiam po południu. wątek zamknięty Jako klub muzyczny, nie jest to moje ulubione miejsce, ale jako restauracja...
~neon
-

dodano: 1 marca 2011

Można się dogadać wątek zamknięty Udało nam się zorganizować w Mandarynce pokaz filmowy dla znajomych połączony...
~Ewa
-

dodano: 28 lutego 2011

SUPER PIZZA DLA ZNAWCÓW wątek zamknięty nie ukrywam, zejestem fanem PIZZY. w naszym 3miescie jest tego troche ale.......
~KOT
-

dodano: 15 lutego 2011

Ściemniający barmani wątek zamknięty Lokal posiada 3 bary, w barze na 2 i 3 poziomie barmani stwierdzili, że nie...
~tom
-

dodano: 31 stycznia 2011

!!! wątek zamknięty dobra muzyka i klimat! ale za duzo tam malolatow teraz, czesc dziewczyn,...
~Marcin
1

dodano: 4 grudnia 2010

zna ktoś barmana? wątek zamknięty Czy zna ktoś tego uroczego, przystojnego barmana z Mandarynki? ciemny, wysoki...
~Lexie
-

dodano: 11 października 2010

,,hmmmm" wątek zamknięty Miałem przyjemność gościć w Mandarynce po dłuższej przerwie kilka razy w...
~krzysiek
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 4 września 2010

,,tylko dla wybranych'' wątek zamknięty klub prowadzi bardzo dziwną selekcie nie wiem czym kierują się pseudo...
~anty mandaryn
-

dodano: 27 maja 2010

"Wspaniali" ochroniarze wątek zamknięty Ochroniarze nie wpuścili nas do klubu pomimo pokazania żądanych dowodów...
~J.
-

dodano: 11 maja 2010

Pierwszy raz wątek zamknięty Miesiąc temu bawiłem się na podobnej imprezie w Niemczech. A tu szok pierwsza...
~Bobi
1

dodano: 30 stycznia 2010

Barmani 29.01.2010 wątek zamknięty 3 rzeczy co do obsługi: - Barmani mimo tego, ze obsluguja klienta w sposób...
~Jack Daniels
-

dodano: 2 lutego 2010

ONE LOVE! Najlepsza czarna impreza w Sopocie wątek zamknięty Ten kto był ten wie, mam nadzieję że to nie była jednorazowa impreza. Idealny...
~eM
4

dodano: 24 stycznia 2010

impreza 'one love' wątek zamknięty gratuluję super pomysłu, świetna muzyka, niesamowity klimat, pozytywni...
~Olka
2

dodano: 26 stycznia 2010

ONE LOVE!świetnieee wątek zamknięty genialny pomysl. obawialam sie jak czarna muzyka sprawdzi sie w klimacie...
~stala bywalczyni
-

dodano: 31 stycznia 2010

Specyficzne towarzystwo wątek zamknięty Sam klub ok: wystrój, muzyka, obsługa. Minus: strasznie ciasno. Towarzystwo...
~J
1

dodano: 7 maja 2009

ONE LOWE wątek zamknięty wiecej takich imprez ciekawi ludzie spoko muzyka fajny klimat...
~T.P.
-

dodano: 23 stycznia 2010

muzyka wątek zamknięty W mandarynce na ogol gra bardzo dobra muzyka..rytmiczna i wpadajaca w ucho. w...
~Tamara
-

dodano: 23 stycznia 2010

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
40

25

wątków

do góry