Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Szybko drogo niedokładnie wątek zamknięty Korzystałam z waszych usług 4 razy, za każdym razem obsługiwala mnie inna...
~Aneta
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 18 sierpnia 2016

Najgorszy salon wątek zamknięty Nie polecam nikomu. Narzędzia pracy w fatalnym stanie. Obsługa...
~Xinaa
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 30 czerwca 2016

Beznadzieja wątek zamknięty Chciałam skorzystać z usług saloniku zachęcona nazwą express...Planowałam...
~Ewelina
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 27 czerwca 2016

Zdecydowanie odradzam wątek zamknięty Odradzam z paru powodów: 1) manicure żelowy poprawić musiałam w domu. Zarówno...
~klientka
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 11 czerwca 2016

Magda - opinia wątek zamknięty Bardzo długi czas oczekiwania, masakra!!! Zbliża sie sezon to chyba bedzie...
~Magda
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 3 czerwca 2016

Jestem zdziwiona wątek zamknięty Nie wiem co się tu ostatnio dzieje. Problemy z autoklawem, że sterylizacja...
~Klientka
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 2 czerwca 2016

nie polecam!!! wątek zamknięty Żadna z pań robi te paznokcie chyba z jakiegoś musu. Kłóciły się panie przy...
~Weronica
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 1 czerwca 2016

nieprofesjonalnie, niemiło i bardzo drogo wątek zamknięty Za 45 zł mam manicure dużo gorszy niż potrafię zrobić sama. Bardzo...
~Annika
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 23 maja 2016

bardzo drogo wątek zamknięty Robie dziś manicure - teraz Uwag :zwykłe malowanie plus ściągnięcie hybrydy...
~Katarzyna
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 11 maja 2016

cena nieadekwatna do wykonania wątek zamknięty Byłam raz po drodze, z całkowitym przekonaniem mogę powiedzieć, że nigdy...
~Ania
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 5 maja 2016

Pani Angelika wątek zamknięty Jestem stalą klientka tego punktu a w zasadzie Pani Angeliki, która jest...
~AM
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 17 kwietnia 2016

Niespotykana ignorancja klienta przez personel wątek zamknięty Przedwczoraj zamierzałam skorzystać z usługi w tym "wysoce profesjonalnym"...
~Magdalena
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 5 czerwca 2015

hybryda wątek zamknięty Ceny nie należa do najtańszych, byłam tam 3 razy, za każdym razem robiła...
~Anna centrum
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 4 lutego 2015

Nigdy wiecej!!!!!! wątek zamknięty Trafilam przez przypadek,poniewaz moja manicurzystka jest na urlopie.chialam...
~aga
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 24 lipca 2015

Angelika😊 wątek zamknięty Trafiłam przypadkiem na manikiurzystke, która lubi swoją pracę. Dodatkowo...
~kasia
-

dodano: 5 lipca 2015

Polecam hybrydy u Pani Andżeliki wątek zamknięty Polecam paznokcie hybrydowe wykonane u Pani Andżeliki, która niesamowicie...
~Izabela W.
-

dodano: 27 czerwca 2015

Nie polecam! wątek zamknięty Wiele razy korzystałam z usług nail express .Nie wiem co tam się dzieje ale...
~Karolina
-

dodano: 6 maja 2015

Wyrywanie skórek czy wycinanie? wątek zamknięty Wybrałam usługę Manicure Express, czyli manicure z wycinaniem skórek,...
~niezadowolna klientka
-

dodano: 3 kwietnia 2015

Agata Przestrzelska - opinia wątek zamknięty brak zalanych skórek, ale niestety hybryda po 3 dniach odpryskuje, manicure...
~Agata Przestrzelska
-

dodano: 26 lutego 2015

jestem zadowolona wątek zamknięty mija tydzień od kiedy zrobiłam sobie hybrydę na stoisku w Rivce. Jestem...
~justyna
-

dodano: 5 lutego 2015

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry