Widok

Manicure Hybrydowy

Witam, czy ktoś może polecić firmę w której najlepiej kupic lekiery do hybrydy? kupilam na allegro ale jakosc masakra. czy znacie cos tanszego od shellaca oraz opi, ale podobnej trwalosci?z góry dziekuje ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Harmony lub Indigo
W jakich cenach? bo mam zniżkę na rzeczy LF ,wiec niewiem czy oferuje Pani jakies inne ceny niż w sklepie LF?
Witam
mam w ofercie hybrydy firmy La Femme, jeśli Cię to interesuje zapraszam.

tel. 608-336-529
Polecam oryginalne lakiery hybrydowe Shellac.Są bardzo dobre jakościowo ..
Reszta to podróbki czyli żele soak off lepsze lub gorsze.W zależności od firmy
http://www.vanitysklep.pl/c/80/lakiery-hybrydowe-shellac.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja akurat kupuje w Euro Fashion w Pruszczu Gdańskim. Można u nich zamówić też przez stronę internetową. Widziałam również, że produkty tej firmy są sprzedawane na allegro i w innych sklepach internetowych.
Akurat w moim gronie wszystkie używamy harmony i jesteśmy zadowolone. Wolałam dłużej poczekać, pooszczędzać i kupić coś dobrej jakości niż wyrzucić pieniądze w błoto :)
Pozdrawiam
Marta
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
a gdzie je kupujesz jeśli mozna wiedziec?
Ja mogę polecić lakiero-żele Gelish firmy HARMONY.Trzymają się rewelacyjnie i są łatwe w nakładaniu. W tej chwili możesz je kupić po promocji 75 zł za buteleczkę ale jest baaaardzo wydajna. Niestety w przypadku hybryd na jakość trzeba zapłacića le warto!
Pozdrawiam

Inne tematy z forum Moda i uroda

Męskie stringi na plaży i na codzień co sądzicie? (5 odpowiedzi)

Cześć wszystkim, Chciałabym poruszyć dość nietypowy temat, który ostatnio zaprząta mi głowę. Mój...

do góry