Widok

Manicure meski

Nail Express Temat dostępny też na forum:
Witam,
praktycznie od początku istnienia studia korzystam z usług miłych pań z Nail Express, jednak dopiero teraz zauważyłem wizytówkę na trójmiasto.pl. Zdecydowanie polecam usługi wykonywane w salonie paznokci. Obsługa jest bardzo fachowa i przyjazna, a ilość pracowników pozwala na skorzystanie z usług w praktycznie dowolnym terminie, jeszcze nie miałem sytuacji by nie zostać obsłużonym.
Wykonanie męskiego manicure stoi na wysokim poziomie, co niejednokrotnie zauważyła moja narzeczona, która jest również zadowolona z faktu, iż korzystam z usług manicurzystek, w końcu dłonie świadczą o człowieku.
Zdecydowanie polecam usługi firmy Nail Express, a jeśli ktoś jeszcze nie skorzystał to zapraszam do spróbowania. Gwarantuje, iż każdy klient wyjdzie z zakładu zadowolony.
Moja ocena
Nail Express kategoria: Paznokcie
oferta: 6

obsługa: 6

jakość usług: 6

kreatywność: 5

przystępność cen: 6

ocena ogólna: 6

5.8

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
jaka siara, czlowieku zastanow sie lepiej nad swoja orientacja, na manicure sobie robi, ten swiat na psy schodzi...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 16

Inne tematy z forum Opinie i oceny

Jacek - ocena (3 odpowiedzi)

Szkoła nie warta czasu i nakładu finansowego. Totalny brak kontaktu z wychowawcą i dyrekcją...

Jan - ocena (3 odpowiedzi)

Niestety jestem mega zawiedziony. Allcon zrobił bardzo ładne osiedle na którym nie da się...

Anna - ocena (3 odpowiedzi)

Wspaniała obsługa, szybki montaż i efekt który przerósł moje oczekiwania. Zdecydowanie polecam

do góry