Widok

Manicure tytanowy - proszę o opinie.

Mam pytanie, czy ktoś już robił manicure tytanowy? Jeśli tak, jakie macie opinie na ten temat?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polecam najpierw dowiedzieć się co to jest tytan :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
tytan - dokładnie tlenek tytanu proszek powszechnie stosowany w kosmetyce w połączeniu z bazami z wapniem i witaminami otrzymujemy manicure tytanowy
doskonale wzmacnia i odżywia paznokcie szczególnie łamliwe i kruche efekty widac po około 2- 3 miesiącach. paznokcie stają się twarde i pieknie wyglądają.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja dziś za reklamę jakąś robię;:D fajna sprawa ten tytan paznokcie cieniutkie a tak twarde , szok !!! Mają tylko jedna wadę :( jeżeli płytka " wciągnie " minerały może poprostu odpuść :( mi się to nie zdarzyło :) ale Pani mnie ostrzegala jak robiła :) pani Patrycja na witominie robi
gdzie na Witominie ??? badz moze ktos polecic salon w gdyni na manicure tytanowy ?

Niewątpliwe manicure tytanowy ma wiele zalet, a poza tym świetnie wygląda. Jego cena niestety nie jest najniższa, dlatego warto nauczyć się wykonywać go samodzielnie. Polecam zajrzeć i nauczyć się jak się go robi krok po kroku https://ekosmetyczki.pl/zabiegi-kosmetyczne/paznokcie-tytanowe/

Inne tematy z forum Moda i uroda

Sposób na zakwasy? (35 odpowiedzi)

Chciałam dowiedzieć się jakie macie sposoby na zakwasy? Odkąd intensywniej ćwiczę co jakiś...

Męskie stringi na plaży i na codzień co sądzicie? (3 odpowiedzi)

Cześć wszystkim, Chciałabym poruszyć dość nietypowy temat, który ostatnio zaprząta mi głowę. Mój...

Włosy i szampony najróżniejsze :) (97 odpowiedzi)

Używałam Head & Shoulders, mam wrażenie, że się "popsuł", więc zmieniłam na Timotei...

do góry