Widok
Oj sz, mnie nic nie wkurza. Najwyżej C jak mnie kłuje swoimi paluchami, bo ona ma takie śródziemnomorskie podejście do ludzi :-) Całkowicie niegodne Irlandczyka :-)
Nie ma sprawy, miło będzie mi dla Ciebie rozpalić ognisko. Moja leśniczówka jest gościnna, jak już nie raz mówiłem. Mam nadzieję, że lubisz żeberka? Bo sfora uwielbia żebrowe kosteczki.
Nie ma sprawy, miło będzie mi dla Ciebie rozpalić ognisko. Moja leśniczówka jest gościnna, jak już nie raz mówiłem. Mam nadzieję, że lubisz żeberka? Bo sfora uwielbia żebrowe kosteczki.
Manson. Mogę się oczywiście mylić, ale mam wrażenie, że wiedziesz dokładnie albo prawie takie życie, jakie chcesz wieść. W zgodzie ze sobą. To unikalne. Z drugiej strony długotrwała samotność nie leży w ludzkiej naturze. Nie oczekuję nadzwyczajnych starań. Mogę być niema i głucha, jeśli wkurza Cię interakcja. Sama nie wiem dlaczego - po prostu mam ochotę przeżyć nudny dzień życia Leśnego Człowieka.
> sadylowi to bym wódki nalał, gdyby do mnie zawitał :-)
Słyszę to od.. 3 (?) lat, ino adresu nie znam ;]
A nie ukrywam, że chętnie bym ją z Tobą wypił :D
> jak tam Twój gender?
Jak widać na Forum.
Jak będzie chciało być moje, to może u mnie zrobić szał kulinarny, jak będę miał kuchnię (liczę, że jeszcze do jesieni to się uda:/).
Już widzę óczmi wyobraźni, jak Otoja, w kolczugowych rękawiczkach, sprawnie sprawia np. turbota ;)
Choć i tak deflaracja mojej kuchni (in spe) obiecana jest Ciachu i Jej królikowi w winie :D
Słyszę to od.. 3 (?) lat, ino adresu nie znam ;]
A nie ukrywam, że chętnie bym ją z Tobą wypił :D
> jak tam Twój gender?
Jak widać na Forum.
Jak będzie chciało być moje, to może u mnie zrobić szał kulinarny, jak będę miał kuchnię (liczę, że jeszcze do jesieni to się uda:/).
Już widzę óczmi wyobraźni, jak Otoja, w kolczugowych rękawiczkach, sprawnie sprawia np. turbota ;)
Choć i tak deflaracja mojej kuchni (in spe) obiecana jest Ciachu i Jej królikowi w winie :D
Manson. W innej sytuacji uznałabym, że dobrym pomysłem byłoby jakieś domowe ciasto. Obawiam się jednak, że moje dość ograniczone i chyba banalne pomysły w tym temacie mogłyby obrazić Twoje podniebienie.
Może jako gospodarz masz lepszy pomysł? Mogę przywieźć z miasta co potrzebujesz lub zaoferować pomoc w pracach domowych :)
Może jako gospodarz masz lepszy pomysł? Mogę przywieźć z miasta co potrzebujesz lub zaoferować pomoc w pracach domowych :)