Widok

Manson!

Jakie Ty masz wszystko pyszne :)

Koty po powrocie do domu bardzo skrupulatnie nas obwąchały.
A następnym razem biorę fotkocyknik, nie ma że nie :)
No i najważniejsze - dziękujemy :) Za wszystko.
Wszak oto odczuwam poniekąd obawę,
Że zaraz zwariuję albo też niebawem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Obawiam się, że z obrzeży cywilizacji nie usłyszymy żadnych wybuchów ;)
sz, niczym nie trzeba sobie zasłużyć. Barter to dobra moneta, najlepsza jaką znam, zamieniam się w słuch :-)

Właśnie wróciłem z obejścia. Paliłem sobie i sforze ognisko, świerkowe, trzaskające, piliśmy książ (humanoidzi) i jedliśmy pieczone kiełbaski (wolfenstein squad). Było cicho. Uwielbiam te dźwięki.
Mansonie, jadłeś kiełbaski?takie przyrządzone z martwego zwierza?
Owszem, tych, którzy przechodzili korytarzem ;)
Obawiam się, że Zwierz jest jeszcze żywy, w związku z czym dość żywiołowo reaguje na próby przerobienia go na kiełbaski.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Manson, nie rozpieszczaj Ich.
Kobiety mają podatność na częste wizyty.
;)

ps. gdy "coś" im zasmakuje. Znaczy wyrobią se smak.
Manson. W innej sytuacji uznałabym, że dobrym pomysłem byłoby jakieś domowe ciasto. Obawiam się jednak, że moje dość ograniczone i chyba banalne pomysły w tym temacie mogłyby obrazić Twoje podniebienie.
Może jako gospodarz masz lepszy pomysł? Mogę przywieźć z miasta co potrzebujesz lub zaoferować pomoc w pracach domowych :)
Wygrałaś sz, talon na pielenie :-))) Za 5 godzin roboty masz michę i kojo :-))
Brachu, Ty wiesz, że ja kocham ludzi, co nie? :-) Przez pierwsze 2 godziny każdej wizyty :-) Co to za Samotnia, w której przewalają się tabuny przyjezdnych? Nie ma. Wolę spotykać idee, aniżeli ich wyznawców. Chociaż, szczerze mówiąc, sadylowi to bym wódki nalał, gdyby do mnie zawitał :-)
>Chociaż, szczerze mówiąc, sadylowi to bym wódki nalał, gdyby do mnie zawitał :-)

Ładnie to tak wyróżniać? ;P
Ładnie.
My chłopy musimy trzymać się razem.
Wbrew temu całemu genderowi.
A propos sadyl, jak tam Twój gender? :-) U norków na każdej stacji paliw jest wifi, ale tam walących rybami mogą nie wpuszczać :-)))
Sadyl chyba śpi ;)
Manson, nieuważnie czytasz forum - gender wyjechała na miesiąc i na tyle pożegnała się ze wszystkimi, zatem wielki powrót specjalistki od filetowania dopiero za kilkanaście dni ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Czytam dobrze i ze zrozumieniem Mi.
I wydaje mi się, że się pożegnała nie dlatego, że pracuje 24/24 tylko dlatego, że z netem problem.
I tego dotyczyły moje heheszki.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
No cóż Mansonie, chyba trzeba być kimś rozpoznawalnym na forum, by dostać zieloną kartę wstępu na Twój dziki teren.
Na co moja praca w ogrodzie, jeśli wygląda na to, że Ty wcale nie masz ochoty na spotkanie z drugim człowiekiem?
> sadylowi to bym wódki nalał, gdyby do mnie zawitał :-)

Słyszę to od.. 3 (?) lat, ino adresu nie znam ;]
A nie ukrywam, że chętnie bym ją z Tobą wypił :D

> jak tam Twój gender?

Jak widać na Forum.

Jak będzie chciało być moje, to może u mnie zrobić szał kulinarny, jak będę miał kuchnię (liczę, że jeszcze do jesieni to się uda:/).
Już widzę óczmi wyobraźni, jak Otoja, w kolczugowych rękawiczkach, sprawnie sprawia np. turbota ;)
Choć i tak deflaracja mojej kuchni (in spe) obiecana jest Ciachu i Jej królikowi w winie :D
Jak tam burza w Borach? W Bolkowie przerwali nam koncert, bo scena prawie odleciała w przestworza razem z zespołem ;)
Sz, otrzyj łezki i przypudruj nosek i nie czuj się szykanowana. Etap spotkań, rozmów i leczenia świata ja już mam za sobą :-)
Masz ochotę do mnie wpaść - zapraszam.
Chociaż zupełnie nie wiem, czemu taki zaszczyt dla mnie z Twojej strony, wydaje mi się, że wiodę raczej nudnawe życie.
Stworu, całkiem spoko. Trochę mi zdziesiątkowało liście ogórasów i buraków, ale nie było źle. Straciłem tylko 4 drzewa, 2 wywalił wiatr, a dwa kolejne zostały złamane przez jedno z tych wywalonych. Tym razem się upiekło :-)
Jak chlebek z wszystkimi ziarnami? Wkusny?
On do Warszawy dojechał w jakimś zupełnie szczątkowym stanie :)
Biedny on :-)
Było zażądać kanapek na drogę, głodomory :-)))

Inne tematy z forum Hydepark

Czy mężczyźni mogą chodzić w spódnicy? (29 odpowiedzi)

Tu i ówdzie kreatorzy mody zachęcają mężczyzn do założenia spódnicy. Chodzi o spódnicę szytą dla...

Grajdołki (110 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

muza na dziś (783 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

do góry