Widok

Mapka TPK

Może nie każdy sobie zdaje sprawę jak przebiegają granice TPK
Że się dziwicie , że są koło Wejherowa ....
Dajcie sobie na wstrzymanie i dajcie pracować służbom
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

O wow. To zmienia postać rzeczy. Nie no. Dżungla.
popieram tę opinię 90 nie zgadzam się z tą opinią 49

Dajcie spokój, gość już jest dawno trzy granice dalej, a wy myślicie że się w Rambo bawi. Gość który doszedł AŻ do starszego marynarza, i robił za kierowcę, normalnie bóg zniszczenia.
popieram tę opinię 54 nie zgadzam się z tą opinią 41

Tyle, że szukają już poza tym terenem

Nie tylko na terenie Trójmiejskiego Parku krajobrazowego
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dziękujemy

Dziękujemy Poruczniku.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2

Mądrala

Jestes taki mądry to dlaczego sam nie pójdziesz i nie znajdziesz ?
Myślicie ze on w jednym miejscu siedzi i czeka, poza tym to że mówią że jest dużo policjantów to nie oznacza że wszyscy biegają po lesie! Chyba widać jak obrzeża lasu są obstawione! Ręce opadają że aż tyle dzbanów tutaj się udziela
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 19

Bo jest wyraźny zakaz ładowania się w teren poszukiwań.
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie no wreszcie ktoś wkleił mapkę! Teraz to ruk cuk Rutkowski go znajdzie!
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ludzie podajcie więcej pozycji moze któraś jest prawdziwa Panie Grzegorzu zabawe czas zaczac
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

RMF FM podobno podało, ze ŻW go widziała, ale uciekł :D chłop jest nie do pokonania, odpycha psy, oszukuje termowizję, zapada się pod ziemię, i to jeszcze w złym stanie fizycznym pewnie ;)
popieram tę opinię 37 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dla Ciebie powinno się jeszcze specjalną mapkę z odległosciami zrobić. Bo pewnie pojęcie masz o tych terenach takie że przejechałeś skm z Gdańska do Wejherowa i Ci się wydaje że to mało bo pociąg szybko przejechał. A to blisko 20 000 h lasu...
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 3

Wyjechał bez dokumentów? Pieniędzy? Ciekawe jak...
Plus do tego kilka razy już go w tym lesie widzieli. Warto zanim się napisze komentarz coś wiedzieć w danym temacie a nie pisać bzdury.
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 17

zaraz powiększą poszukiwania

o całą Polskę
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Bo na przekroczenie lądowej granicy z Schengen to takiego stosu dokumentów potrzebujesz, że ho-ho. I nie wiem, w jaki sposób zdalnie mu portfel przeszukałeś. A jeżeli tak bardzo nie wyjechał - to dlaczego prokuratura wystarała się o ENA? Jakaś granica państwowa przebiega przez TPK? A ci co go "widzieli" w lesie to mają właśnie sprawy o utrudnianie poszukiwań.
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 8

Jeszcze na stronie radia piszą, że od dłuższego czasu wynosił (chyba z pracy) długoterminową żywność.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

zagrajmy w gre ktora pozycja ŻW jest prawdziwa
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Oj no wiemy,

, wiemy, że dla ciebie to żadna nowość, boś rozumy pozjadał wszystkie. Natomiast mi głupiemu mapka uświadomiła rozmiary TPK. Wcześniej nie myślałem, że do Wejherowa sięgają. No ale ja to gupi jestem
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

najśmieszniejszy jest komunikat że policyjny pies go złapał ale ten psa odrzucił i uciekl.

Jak policyjny szkolony pies złapie przestępcę to już nie puści. inne pieski mu pomagają i facet nie ma szans z pieskami
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry