Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
OLO - opinia wątek zamknięty Jestem nieobiektywny, bo to moja ulubiona kawiarnia na starówce od 20 lat....
~OLO
1

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 11 lipca 2021

Przemek - opinia wątek zamknięty Byłem dziś w Sylwestra . Popieram opinie że obsługa bardziej niż fatalna ....
~Przemek
-

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 31 grudnia 2020

OM - opinia wątek zamknięty Plus - herbata prawdziwa, dobra w imbryku, a nie z torebek. Minus - obsługa,...
~OM
1

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 29 lipca 2020

Bardzo dobra kawiarnia wątek zamknięty Jestem klientką Maraski od lat. Wciąż jest to jedno z moich ulubionych...
~R
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 23 września 2015

niemiła obsługa wątek zamknięty Bylam z rodzina na kawie i przerażona jestem obsługa;/ Pani w krotkich...
~klient
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 24 sierpnia 2015

Okropna obsługa!! wątek zamknięty Ten lokal to jakas pomyłka! mimo tego, ze wystroj jest ok, to obsługa...
~Zła obsługa!
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 23 października 2013

maraska na Morenie wątek zamknięty super obsługa! często robię tam zapasy herbaty i kawy; pani w okularach-...
~Agnieszka
-

dodano: 22 czerwca 2013

MARASKA - anagram słowa MASAKRA! wątek zamknięty Weszliśmy zachęceni wieeeelkim napisem informującym o zniżce 50% dla pań, z...
~zawiedziona w dzień kobiet
-

dodano: 8 marca 2013

Jestem stałą, zadowoloną klientką i polecam wszystkim wątek zamknięty Przychodzę do Maraski regularnie, zarówno do herbaciarni na Długiej jak i do...
~Stały klient
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 22 listopada 2012

kawa lura wątek zamknięty klimat bardzo ciekawy, ale kawy niestety nie umieją robić.Zamówiłem espresso...
~Julo
-

dodano: 22 lipca 2012

Zachwycona!!! wątek zamknięty byłamm tam ze swoim chłopakiem kilkakrotnie i nigdy nie bylam zawiedziona,...
~AnnaMaria
-

dodano: 5 lutego 2012

super miejsce. tylko ta obsługa.... wątek zamknięty kawy i desery w Marasce to szczyt smakowitości ! ogólnie knajpka ma fajny...
~widmo
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 28 kwietnia 2010

MARASKA albo MASAKRA! wątek zamknięty Po ostatnim weekendzie za pół ceny mam jedno bardzo niemiłe doświadczenie,...
~NiKA
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 26 kwietnia 2010

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
15

13

wątków

do góry