Widok
Marcelina - opinia
Skorzystałam kilka dni temu po raz pierwszy i ostatni z tego solarium. Miła pani pokierowała mnie do łóżka z rzekomo słabymi lampami brązującymi, na 8 minut (opisałam moja cerę i skłonności do opalania, ogólnie nie mam problemu z konsekwencjami wynikającymi z opalania, mogę korzystać z kąpieli słonecznych). Nie zapytala się, czy pokazać obsługę (spodziewałam się klasyka), w innych solariach Panie zawsze pytają, ale mniejsza. Mogłam zajrzeć "pod maskę" łóżka (marka tzw. no name) przed skorzystaniem, gdyż panel był mało intuicyjny, mało jasny w odczycie, słabo reagował na dotyk/nacisk, lampy na twarz ostatecznie przypadkiem wyłączyłam i nie mogłam uruchomić ponownie. Słaba bryza, nie można nią kierować na części ciała, brak aromaterapii, brak opalacza ramion. Najważniejszej - zdecydowanie za mocne lampy.Dzień po opalaniu miałam dreszcze, moje ciało mnie bolało,było całe czerwone, napięte, poza twarzą (te wyłączone lampy to chyba znak od losu).W domu musiałam korzystać z zimnych kąpieli, balsamów i pantenolu,kilka dni.
Nie wolno pozwalać się opalać ludziom pod lampami, które parzą,
palą.Nie mogę ocenić innych lozek,wydają się być tej samej firmy,co łóżko, które opisałam. Niestety...
Nie wolno pozwalać się opalać ludziom pod lampami, które parzą,
palą.Nie mogę ocenić innych lozek,wydają się być tej samej firmy,co łóżko, które opisałam. Niestety...
Moja ocena
Solarium KiD
kategoria: Solaria
obsługa: 4
czystość: 5
wyposażenie: 1
klimat i wystrój: 2
przystępność cen: 4
ocena ogólna: 2
3.0
* maksymalna ocena 6