Widok

Marcin - ocena

JMJ Interiors Temat dostępny też na forum:
Pani Joanna reprezentująca firmę JMJ Interiors wykonała dla mnie mieszkanie pod klucz (projekt, nadzór nad wykonaniem remontowym).
Jestem pod ogromnym wrażeniem profesjonalizmu pani Joanny, solidności, wielkim poczuciu estetyki, dobrego gustu w urządzaniu mieszkania.
Końcowy efekt był dla mnie wielką przyjemnością i akceptacją. Wykonanie prac remontowych oceniam jako bardzo staranne, widać, że JMJ Interiors zna się świetnie w temacie.
Pragnę nadmienić że Pani Joanna jest osobą niezwykle ciepłą i przyjazną w relacjach międzyludzkich co bardzo ułatwiało współpracę. Chciałbym podkreślić jasną i szybką komunikację jaką otrzymywałem z JMJ Interiors na każdym etapie inwestycji. Mieszkając i pracując w Krakowie, obserwując zaangażowanie Pani Joanny oraz Jej podejście do projektu, miałem stuprocentową pewność, że JMJ był rewelacyjnym wyborem.
Jeśli miałbym ocenić współpracę z JMJ Interiors w skali od 1-10 to przyznaje 11. Rewelacyjna współpraca, gorąco polecam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu

Panie Marcinie, ja również bardzo dziękuję za współpracę. Tworzenie projektu i realizowanie go to była wielka przyjemność. Cieszę się, że udało nam się spełnić Pańskie oczekiwania. Za te miłe słowa dziękuję w imieniu swoim, ale także wszystkich osób zaangażowanych w realizację tego przedsięwzięcia. Pozdrawiamy i polecamy się na przyszłość
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry