Widok

Marek Dyjak

Marek Dyjak Temat dostępny też na forum:
Opinie do imprezy: Marek Dyjak, 8 marca 2026 godz. 18:00
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kto to jest?

Nie znam człowieka.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 14

Obejrzałem na YT...

parę jego występów. Dla mnie to kopia Toma Waitsa i innych tego typu bardów. MD jest dla mnie pretensjonalny i wtórny. Nawet za darmo bym nie poszedł.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Przykra prawda...

Na koncercie Pana Marka (na przestrzeni wielu lat) byłem po raz czwarty lub piąty. Z przykrością stwierdzam, że wczorajszy koncert w ogóle nie powinien się odbyć. Pan Marek nie był w stanie lub w formie pozwalającej na udany występ. Nie wiem czy to jakaś choroba, gorszy dzień czy efekt pijaństwa (sprawia wrażenie nachlanego), ale co by to nie było - kompletnie nie tak powinno się to odbyć. Próby jakiejkolwiek rozmowy z publicznością kończyły się niewyraźnym mamrotaniem, co chwilę mylił teksty piosenek, mówił coś poza zasięgiem mikrofony, ogólnie straszna lipa! Szkoda tylko zespołu, bo Panowie naprawdę dawali radę, ale nie da się z takim wokalem nic uklecić... szkoda, bo uważałem, że co jak co, ale publiczność Pan Marek zawsze szanował. Do wczoraj. Teraz już tak nie uważam. Brak szacunku i dla zespołu i dla publiczności był jedynym moim wnioskiem na koniec koncertu.(cały koncert zamknął się w 45 minut z lekką górką).
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dokładnie

Wyszedłem z żoną po 4 piosenkach. 13 lat wcześniej byliśmy na pierwszym naszym wspólnym koncercie na Dyjaku w Sopocie. Miał być wspaniały romantyczny wieczór a była totalna klapa.
Pieniądze za bilety powinny zostać zwrócone. Brak szacunku do publiczności. Dramat.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Byłem tam
Straszny spektakl
Żałuję wydanych pieniędzy
Byłam również na tym koncercie ... Przylecieliśmy specjalnie z Wielkiej Brytanii na koncert , który miał być zakończeniem tak miłego dnia, jak Dzień Kobiet... Ale niestety wszystkie moje oczekiwania i zachwyt głosem Pana Marka legły w gruzach... Teksty czytane z kartek , totalny "bełkot" pomiędzy utworami , który ciężko było zrozumieć... I wszystkie te utwory, które w jednej chwili straciły na znaczeniu... "Na swój sposób mosty palę"...
Też uważam, że koncert nie powinien się odbyć... A orkiestra ?? Panowie- pełen szacun!!

Inne tematy z forum Rozrywka

XXIII Gdyński Nocny Przejazd Rowerowy (6 odpowiedzi)

UWAGA! START i META - przy Polsat Plus Gdynia ArenaPo raz dwudziesty trzeci (aż trudno nam...

Inside Seaside 2026 (8 odpowiedzi)

Po niesamowitej, trzeciej edycji Inside Seaside ruszamy ze sprzedażą biletów na 2026!Limitowana...

Opener Festival 2026 (5 odpowiedzi)

Open'er Festival powered by Orange 2026 odbędzie się w dniach 1 - 4 lipca w Gdyni, na terenie...

do góry