Widok

Maria Magdalena

Maria Magdalena Temat dostępny też na forum:
Opinie do filmu: Maria Magdalena.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czy to jakiś żart?

Wszystkie seanse z dubbingiem. Ktoś bardzo chciał, żeby poza szkołami nikt na ten film nie poszedł.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 1

chyba ubiore stary worek po piasku na glowe, i nakrece sie jak chodze po pobliskich moczarach

nazwę film życie Św Jana, zaloze sie ze pobije na trojmiescie gwiazdkami wszystkie oskarowce
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 5

MM ? przecież ten film został zakazany

przez KK,
zbyt wyzwolona feministyczna wersja wydarzen
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Maria Magdalena

U góry piszą ,że film jest grany w Cinema 3D i Multikinie.A tu tylko w KREWETCE i jeden seans.O co tu chodzi ?Tak samo było z filmem CHATA.W jednym kinie i jeden seans.Czyżby cenzura Leszka-Głódzia ????
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6

Nie polecam

Pomieszanie z poplątaniem. I jestem pewna, że żaden katolik nie wyjdzie zadowolony z tego filmu. Po pierwsze jest nudny. Po drugie fałszywy- ani zgodny z prawdą (dialogi, pochodzenie Marii , jej historia wyssane z palca) no i obraz Jezusa został maksymalnie zniekształcony; przedstawiono Go jako jakiegoś guru lub bioenergoterapeutę niezrównoważonego emocjonalnie , który grzebienia nie widział na oczy. Natomiast postać negatywna Judasz, przedstawiony został jako biedy, zasmucony mężczyzna po stracie rodziny. To oczywiście nieprawda; Judasz pochodził z bogatej rodziny i miał ambicje polityczne, no i był kawalerem. Nie polecam.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Nie rozumiem Twojej opinii. Przecież ostrzegali, że to dramat. Wszystko się zgadza. Ten film to jest jakiś dramat.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Uwaga SPOILER!

Mało kreatywne zakończenie: Jezus na końcu umiera...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Skąd wiesz jaki był Jezus i Judasz? Nie wiem czy wiesz, że Pismo Święte zostało napisane 2000 lat po śmierci Jezusa
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Umiera i Zmartwychwstaje - to jest pokazane na filmie, chyba że ktoś na końcu usnął!!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Majkelu, niepotrzebnie wprowadzasz ludzi w błąd. Po pierwsze, mam nadzieję, że w "2000 lat" wkradła się zwykła literówka. Po drugie, tzw "Pismo święte" składa się ze Starego i Nowego Testamentu, których powstanie dzieli co najmniej siedem stuleci. Po trzecie, autorów wszystkich tekstów było wielu a ich relacje są wzajemnie sprzeczne Być może Twoje pytanie dotyczy bardzo wątpliwych ale rozpowszechnionych w pewnych kręgach informacji. W dalekim kraju od miejsca wydarzeń, na północy do dzisiaj krąży sporo apokryfów o tym, że Maria i Jezus byli Polakami.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Film jest pomyłką.Czekam na coś bardziej źródłowego, a nie apokryficznego.
Nudy nieprzeciętnie. A Jezus...-aktor zupełnie chybiony.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Najbardziej wzruszyłam się, gdy zobaczyłam, że MAryja-Mama Jezusa też depilowała brwi☺
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Filmy

Wichrowe wzgórza (7 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Wichrowe wzgórza . Przeczytaj o filmie.

Psoty (3 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Psoty . Przeczytaj o filmie.

Wysokie i niskie tony (7 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Wysokie i niskie tony . Przeczytaj o filmie.

do góry