Widok
Maria Peszek
Klub ŻAK zaprasza na koncert Marii Peszek - Maria Awaria
Platynowa Maria wraca do Trójmiasta. "Wróg Ojczyzny i Narodu" według "Naszego Dziennika", gorąca wokalistka, która w pracy potrafi być ekshibicjonistką i bezwstydnicą; kobieta, w której ustach słowa takie jak "Hujawiak" brzmią słodko i niewinnie...
Uwaga! Maria Awaria. 3 razy M w 3mieście: Maria, miasto, miłość. Introwertyczny świat ...
więcej
więcej
Marudy
Ależ marudzicie na cenę. Ceni się Peszkówna to i dobrze. Ma prawo. Ja zakupiłem dwa bilety i niecierpliwie czekam na koncert. Niby, że kicz? To nie jest muzyka na modłę "dla każdego coś miłego". Aczkolwiek fakt - mnie "Miastomania" bardziej do gustu przypadła tekstowo, za to muzycznie Smolik na "Marii Awarii" wzbił się na wyżyny. Pozdrawiam fanów i antyfanów również.
ceny
w zeszłym roku był koncert mari peszek w sopocie, podczas dłygiego weekendu. Wstęp wolny.
Oczywiscie byłam , słuchałam zadowolona byłam...
Tyle, że w zeszłym roku nikt nie znał mari peszek (to znaczy, media nie nagłaśniali postaci, jaką jes m.peszek). Słuchaczy niewielka ilosc, a nagle buum! bo w Polsce jesli media, nie zainteresują się kimśi nie podadzą na tacy - to społeczeństwo nie wie. słucha komerchy, co każda piosenka jest sezonowym przebojem.
Zalm mi was biedacy....
a bilet troche drogi, ale i tak pójdę
Oczywiscie byłam , słuchałam zadowolona byłam...
Tyle, że w zeszłym roku nikt nie znał mari peszek (to znaczy, media nie nagłaśniali postaci, jaką jes m.peszek). Słuchaczy niewielka ilosc, a nagle buum! bo w Polsce jesli media, nie zainteresują się kimśi nie podadzą na tacy - to społeczeństwo nie wie. słucha komerchy, co każda piosenka jest sezonowym przebojem.
Zalm mi was biedacy....
a bilet troche drogi, ale i tak pójdę
Maria Peszek
Klub ŻAK zaprasza na koncert Marii Peszek - Maria Awaria
Platynowa Maria wraca do Trójmiasta. "Wróg Ojczyzny i Narodu" według "Naszego Dziennika", gorąca wokalistka, która w pracy potrafi być ekshibicjonistką i bezwstydnicą; kobieta, w której ustach słowa takie jak "Hujawiak" brzmią słodko i niewinnie...
Uwaga! Maria Awaria. 3 razy M w 3mieście: Maria, miasto, miłość. Introwertyczny świat ...
więcej
więcej