MARIETTA MARIAGE

Salony mody ślubnej

Gdynia, Władysława IV 47

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Zdecydowanie polecam! wątek zamknięty Panie w salonie Marietta są życzliwe, pomocne, otwarte na sugestie, jak...
~Agnieszka
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 7 listopada 2018

Marietta - salon sukien slubnych wątek zamknięty Polecam serdecznie- wlasnie z przyjaciółką wyszłyśmy z salonu z suknią...
~Anna
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 28 lipca 2018

Polecam! wątek zamknięty Przemiła obsługa, duży wybór. Potrzebowałam sukni „na ostatnia minute”. Panie...
~Joanna
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 7 lutego 2018

Polecam salon! wątek zamknięty Polecam! W salonie Marietta znalazłam cudowna suknie, bardzo elegancka, ktora...
~Maja Musiał
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 27 października 2017

Polecam wątek zamknięty Polecam suknie Marietta! Czułam sie w mojej jedynej, wymarzonej sukni jak...
~Sylwia
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 17 października 2017

Przepiękne suknie! wątek zamknięty Odwiedziłam salon MARIETTA w kwietniu i to właśnie tam znalazłam swój ideał...
~Ludmila
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 14 czerwca 2015

Najlepszy salon ślubny! wątek zamknięty Polecam salon Marietta! Wybór sukien ślubnych bardzo duży, piękne koronkowe...
~Izabela
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 1 czerwca 2015

Polecam! wątek zamknięty Piękne suknie i bardzo mila obsługa! Znalazlam tam wymarzoną suknię ślubną,...
~Karina
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 20 maja 2015

Polecam!!! wątek zamknięty Pojechałam do Gdyni do kilku salonów aby zdecydować się na zakup sukni i...
~klaudyna1986
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 17 maja 2015

AXa - opinia wątek zamknięty Niestety Panie włascicielki(?) niezbyt miłe, nachalne, szczególnie jedna...
~AXa
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 17 lutego 2015

klientka - opinia wątek zamknięty Panie bardzo miłe, momentami aż miało się wrażenie, że za miłe i we wszystkim...
~klientka
1

dodano: 28 listopada 2014

tak sobie wątek zamknięty jak przyjechałam Pani nie miała czasu co rozumiem bo nie byłam umówiona, choć...
~mg
-

dodano: 4 czerwca 2014

jedyna wątek zamknięty suknia zamówiona w salonie Marietta przeszła najśmielsze oczekiwania nie...
~Ania
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 1 lipca 2013

Najlepszy! :) wątek zamknięty Obsługa z Panią Kierownik na czele pobiła wszystkie salony w trójmieście....
~Monika N.
-

dodano: 18 czerwca 2013

super!!! wątek zamknięty Polecam salon gdzie atmosfera i czas spędzony na wyborze sukni ślubnej przyy...
~Magda
-

dodano: 16 maja 2013

Polecam:) wątek zamknięty Jestem pod wrażeniem obsługi w salonie - na najwyższym poziomie,każda z Pań...
~Anna
-

dodano: 14 maja 2013

Najlepszy salon w Trójmieście! wątek zamknięty Oczywiście suknia kupiona w salonie Marietta- najładniejsza! Dużo sukienek do...
~Marcelina
-

dodano: 6 maja 2013

Polecam wątek zamknięty Swoją suknię ślubną kupiłam w salonie Marietta w Gdyni. Byłam razem z mamą i...
~Ania
-

dodano: 3 maja 2013

Suknie marietta-negatywna opnia wątek zamknięty Panie są miłe ale niezdecydowane. Strasznie dużo tajmnic...
~panna młoda
-

dodano: 29 kwietnia 2013

rewelacja wątek zamknięty Do salonu Marietta trafiłam przez przypadek poniewaz koleżanka kazał mi...
~Iwona
-

dodano: 4 kwietnia 2013

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
32

31

wątków

do góry