Widok

Marina i Lival???

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy mial ktos moze wesele w hotelu Marina w Jelitkowie lub Lival w Brzeznie???Bardzo bylabym wdzieczna za jakiekolwiek informacje.
Z gory dziekuje i pozdrawiam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
w Marinie ale to kilka ladnych lat temu mialam studniowke... placilismy duzo jak na tamte czasy bo ponad 200zl od osoby a jedzenia bylo bardzo malo... szybki wszystkoznikalo... natomiast zabawa byla super... Teraz moglo sie zmienic bo tam wogole jakies rotacje byly... wiec moje info jest troszke przedawnione:)
jakies opinie? ja tez czekam.
hej, myśmy robili podejście do Livala..ostatecznie mamy gdzie indziej, ale sprawiał bardzo sympatyczne wrażenie - rozmawialiśmy z właścicielem, dość elastyczny, bezproblemowy, sądze, że spokojnie da się z nim dogadać. Przykładowe menu całkiem przyzwoite :) Poza tym - sam lokal ładny, fajne pokoje dla gości (jeśli potrzebujecie), no i położony nad samym morzem - więc atrakcja dla przyjezdnych, no i miłe miejsce na sesję zdjęciową.

image
A GDZIE ROBICIE OSTATECZNIE??
Hotel Lival traci przy bliższym poznaniu. Dwa lata temu byłam tam na weselu i moim zdaniem obsługa pozostawiała wiele do życzenia.Wiem że rotacja pracownikow jest tam dosc czesta wiec moze cos sie pozmienialo...pozdrawiam

image
Hej,
my na pewno robimy w Marinie. Bo ladnie i mam do nich zaufanie i WIEM ze absolutnie nic nie pojdzie zle.
Co do cen- nie orientuje sie, bo wiem, ze beda jakies preferencyjne... poza tym poczatkowo chcielismy wesle (mialo byc jakies 120 zl od os.) ale zmienilsimy decyzje- zadmego wesela - tylko obiad.

image
http://forum.trojmiasto.pl/read.php?f=11&i=312191&t=290823
CZEKAMY NA JAKIES OPINIE
Sławek, my ostatecznie robimy na zamku w Krokowej - dlatego, ze to sprawdzone juz miejsce...i troszke ze wzgledow rodzinnych ;) To co w Livalu mnie niepokoilo to jedynie - moim zdaniem- troszke malo miejsca do tanca, chociaz byly tutaj na forum wypowiedzi zadowolonych dziewczyn, ktore zapewnialy ze wszystko bylo ok:)

image

Inne tematy z forum Brzeźno

Plaża 41 (3 odpowiedzi)

Inwestycja powstaje w samym sercu dzielnicy Brzeźno, w miejscu gdzie przez lata znajdował się...

Nadmorski Dwór - opinie i oceny (76 odpowiedzi)

Nadmorski Dwór to kompleks mieszkaniowy, które powstanie na terenie rozciągającym się między al....

Przeprowadzki (9 odpowiedzi)

Jeśli nie macie skąd wziąć kartonowych pudeł do przeprowadzki to polecam sklep...

do góry