Lodziarnia

Lodziarnie Kawiarnie i herbaciarnie

Gdynia, Bolesława Prusa 24

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Ryszard - opinia Lodziarnia Mariola od wielu lat miała dobre lody . Dzisiaj kupiliśmy lody w...
~Ryszard
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 11 czerwca 2023

M - opinia najlepsze lody w Gdyni od lat, już kilkudziesięciu
~M
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 22 stycznia 2023

E. - opinia wątek zamknięty Żenada, żenada, żenada... 7 pln za gałkę lodów! 15 pln za "deser"...
~E.
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 5 sierpnia 2022

Ela - opinia wątek zamknięty 7 pln za gałkę loda??!!??!! Czy kogoś...? Już jakiś czas temu kiedy kupiłam...
~Ela
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 5 sierpnia 2022

Pablo Picasso - opinia wątek zamknięty W Trójmieście bez zmian , Mariola rządzi . Za śmietankowe lody to rękę bym...
~Pablo Picasso
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 24 marca 2021

Gdynianin 1965 - opinia wątek zamknięty najlepsze lody w Gdyni na pewno. W Trojmiescie najprawdopodobniej. W Polsce...
~Gdynianin 1965
-

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 1 lipca 2020

lody Mariola wątek zamknięty Moje ulubione, nigdy mnie nie zawiodły, mogłabym jeść na kilogramy :)
~Aneta C.
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 21 lipca 2019

Przykry powrót. wątek zamknięty Od wielu lat chodziliśmy całą rodziną do Marioli na lody. Niestety ostatnie...
~AB
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 3 lipca 2015

Świetna Kawa Lavazza wątek zamknięty Doskonała kawa i dobrze podana , mało jet lokaliw Gdyni gdzie można napić się...
~Krzysztof
1

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 25 lutego 2011

smakosz - opinia wątek zamknięty Punkt Mariolki na plazy to porazka pod wzgledem smakow!!niemal za kazdym...
~smakosz
-

dodano: 12 sierpnia 2013

Mariola MK Cafe wątek zamknięty Byłem ostatnio - lody super , kawa do niczego . Po rozmowie z personelm...
~mart
-

dodano: 19 stycznia 2013

maria - opinia wątek zamknięty wspaniałe lody najlepsze w Gdyni-ale obsługa tragedia pracują tam z łaski,są...
~maria
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 24 czerwca 2012

zdecydowane nie wątek zamknięty lody smakowite, ale nie uratuja tego lokalu jesli nadal klienci beda...
~ewa
1

dodano: 24 stycznia 2012

Tragedia, okazało się że jestem klientem II gatunku!!! wątek zamknięty W ostatnia sobotę weszłyśmy z teściową do cafe Mariola w CH Batory,...
~Oburzona
3

dodano: 6 lipca 2011

Aferzysta wątek zamknięty Jak ci za drogo to kup sobie calipso! Nie wszyscy musza jeść lody w Marioli!
~Aga
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 9 sierpnia 2011

Bardzo słaba obsługa wątek zamknięty Przyłączam się do opinii na temat obsługi. Moim zdaniem jest bardzo słaba jak...
~klient
1

dodano: 11 marca 2011

super wątek zamknięty lokal w Gdyni na Swiętojańskiej już otwarty. polecam
~ja
1

dodano: 2 lipca 2010

Nie jestem, a BYLEM wątek zamknięty Nie jestem, a BYLEM stalym klientem. Od czasow komuny bylem klientem Marioli....
~TrashO2
2

dodano: 6 października 2010

Niedbała obsługa wątek zamknięty Po czekaniu ok. 10-15 min. w kolejce zamówiłam herbatę Rooibos o smaku...
~Edyta
-

dodano: 6 lutego 2011

lody super, kawa Lavazza tez!! wątek zamknięty porcje lodów nie do zjedzenia, trzeba sie wysilic zeby dac rade calej...
~Piotr
-

dodano: 31 stycznia 2011

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
31

22

wątków

do góry