Widok
Mariusz Galica - ocena
Współpraca z firmą Dom&House Nieruchomości i jej przedstawicielką Panią Magdaleną Prusik przy sprzedaży mojego mieszkania to była czysta przyjemność. Od samego początku mogłem liczyć na rzetelne doradztwo, realną wycenę nieruchomości oraz pełne zaangażowanie. Pani Magdalena Prusik wykazała się ogromnym profesjonalizmem, świetnym podejściem do klienta i doskonałą znajomością rynku.
Pani Magdalena przejęła na siebie wszystkie obowiązki: od profesjonalnej sesji zdjęciowej, przez prezentacje lokalu, aż po selekcję zdecydowanych klientów. Co dla mnie najważniejsze otrzymałem ogromne wsparcie przy kompletowaniu dokumentów i formalnościach urzędowych. Komunikacja na każdym etapie była wzorowa. Dziękuję za pomoc i polecam każdemu!
Pani Magdalena przejęła na siebie wszystkie obowiązki: od profesjonalnej sesji zdjęciowej, przez prezentacje lokalu, aż po selekcję zdecydowanych klientów. Co dla mnie najważniejsze otrzymałem ogromne wsparcie przy kompletowaniu dokumentów i formalnościach urzędowych. Komunikacja na każdym etapie była wzorowa. Dziękuję za pomoc i polecam każdemu!