Widok

Mariusz - ocena

Teren bardzo niebezpieczny do nauki. Wysokie wzniesienie, z którego widzieliśmy jak szczeniaki po rozpędzeniu spadają, a na dole znajdują się betonowe elementy. Cudem obeszło sie bez widocznego urazu ale wszyscy byli przerażeni. Na terenie nauki pełno plastikowych odpadów po strzelectwie. Odpuściliśmy końcowe zajęcia z uwagi na niebezpieczne warunki. Zajęcia szczególnie z młodymi psami nie powinny odbywać się w takim miejscu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu

Nie wiem jaki cel jest tego co pan napisał ? Przede wszystkim szczeniaki nie są tam puszczane luzem i absolutnie to co pan tu wypisał mija się z prawdą ,W styczniu nie były przeprowadzane zajęcia na zewnątrz ze względu na ostrą zimę i dużą ilość zmarzniętego śniegu.
Dla mnie jest priorytetem bezpieczeństwo uczestników i nie dopuszczam do tego by psy miały biegać i spadać - jak pan to napisał w dół- jest to wręcz niepoważne i nieodpowiedzialne! Kolejna sprawa, nie pamiętam by pan o imieniu Mariusz był u mnie na zajeciach w ostatnich miesiącach . Jest to kłamliwa opinia stąd , żądam aby ją Pan usunął ! Każdy ma prawo wyrażać swoje zdanie, ale nie poprzez KŁAMSTWA !
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry