Widok

Mariusz - opinia

Cena uzgodniona przed usługą była oczywiście dużo zaniżona niż jak się okazało po usłudze. Mało profesjonalne podejście do pracy. Niefachowa obsługa. Wciskają niepotrzebny rzeczy, aby tylko naciągnąć klienta. Ceny są dwa razy wyższe niż w normalnych warsztatach w centrum. Miałem do wymiany tulejo-gumy, z których jedna była lekko przyspawana, normalny mechanik zrobiłby to a tam odmówili proponując nowy wahacz, nie mając go na stanie. Wymieniono, więc trzy tuleje i skasowano za cztery (260 zł), co we wcześniejszym ustaleniu miało kosztować 200 zł. Części oczywiście miałem swoje, dlatego cena była wyższa - z****iście:-) W normalnym warsztacie zapłaciłbym 120 zł, tyle ze po prostu w tygodniu nie mam czasu - następnym razem wezmę wolne:-) Dziękuję bardzo, więcej tam nie pojadę i ODRADZAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Moja ocena
Norauto kategoria: Części zamienne - detal
obsługa: 1

asortyment: 1

przystępność cen: 1

ocena ogólna: 1

1.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
trzeba było jechać do normalnego warsztatu a nie zawracać nam głowę w weekend . a tak po za tym to kto przyspawuje tuleje matalowo gumowe do wahacza ? czyżby luźno wchodziła w wachacz ? czyżby był do wymiany ? prawda w oczy kole mariuszu ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry