Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Beata - ocena Zamówiłam smartfona Apple iPhone 17 28.11.2025 i informacja, że oczekiwanie...
~Beata
-

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 16 grudnia 2025

Anna - ocena Chciałam podzielić się opinią o sklepie media ekspert w Galerii Matropolia i...
~Anna
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 27 grudnia 2024

Kamil - opinia wątek zamknięty Omijać szerokim łukiem. Odradzam jakiegokolwiek zakupu w tym sklepie, chyba,...
~Kamil
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 28 maja 2023

Janusz - opinia wątek zamknięty Wrażenia zdecydowanie negatywne. Brak poszanowania i dbałości o klienta -...
~Janusz
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 9 marca 2020

Nie polecam wątek zamknięty Nie polecam szkoda pisać.
~Kbu
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 25 listopada 2018

Świetna obsługa. wątek zamknięty Bardzo fajny sklep, sporo ciekawych modeli słuchawek i przemiła obsługa....
~Aras
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 27 czerwca 2018

obsługa fatalna wątek zamknięty jeden sprzęt-problemy przy reklamacji, inny sprzęt -problem ze zwrotem...
~Agnieszka
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 27 lutego 2018

Odradzam zakupów w Saturnie wątek zamknięty Nie respektują umowy gwarancji. Odradzam zakupów w Saturnie
~Leszek
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 15 lutego 2018

Gdyńskie Media Markt ignorowanie klienta wątek zamknięty Wszedłem do marketu z nadzieją na kupienie kompletnego sprzętu AGD do nowej...
~jass
2

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 8 grudnia 2017

ocena wątek zamknięty Chciałabym bardzo podziękować panu Dawidowi za profesjonalizm,pomoc przy...
~Krystyna
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 11 sierpnia 2017

Brak obsługi wątek zamknięty Chciałem zakupić tablet na urodziny dla syna. po przejściu do działu z...
~Zolmaster@wp.pl
5

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 25 maja 2014

Pierwszy i ostatni raz wątek zamknięty To co mnie przyciągnęło to dużo niższa cena niż w konkurencyjnych sklepach....
~Patrycja
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 26 czerwca 2017

Obsługa wątek zamknięty Kilkukrotnie byłem obsługiwany przez Panią Annę Kosińską i za każdym razem...
~Tamara i Dariusz Szaniawscy
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 26 maja 2017

Ochrona wątek zamknięty Ochrona żenada syn miał na sobie bluzę z kapturem i ochroniarz kazał mu zdjąć...
~Anka
4

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 15 lipca 2016

Saturn Gdynia wątek zamknięty Bardzo miła obsługa . POLECAM!
~Klient
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 3 kwietnia 2017

Świetny sklepik! wątek zamknięty Świetny sklep. W Gdańsku na Jesionowej 13: mimo małej powierzchni, dużo...
~Jarek
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 9 lutego 2017

MEDIA MARKT GDYNIA ROBI PROBLEMY ZE ZWROTEM NALEŻNOŚCI wątek zamknięty Kierownik tego marketu działa na szkodę kupujących poprzez robienie trudności...
~Jarosław
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 13 stycznia 2017

Bardzo wulgarni sprzedawcy wątek zamknięty Nie polecam,11-01-17r ok 15.00 odwiedziłem market, chciałem kupić telewizor,...
~przem
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 12 stycznia 2017

Dział pralki wątek zamknięty Dziękuję Panu Krzysztofowi za pomoc przy wyborze pralki dokladnie mnie...
~M. D.
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 17 listopada 2016

Zakup tuszu do drukarki wątek zamknięty Kupując tusz do drukarki skorzystałam z pomocy pracownika, który pokazał mi...
~jola
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 25 lipca 2013

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry