Widok

Marna obsługa

O godzinie 11.20 zamówiłem dwie pizze z dostawą na 13.00 (zwracam uwagę, że zamówienie było robione ponad 1,5h przez planowanym terminem dostawy.

O godzinie 13.15 odebrałem telefon z informacją że z przyczyn technicznych zlecenie nie zostało przekazane do dostawcy oraz pytaniem czy zlecenie ma być nadal zrealizowane. Po mojej odpowiedzi że to zależy od tego kiedy by zostało dostarczone Pani powiedziała, że zaraz oddzwoni do mnie ze stosowną informacją. Po kolejnych 15 minut kiedy nikt się do mnie nie odezwał głodny i zły poszedłem zjeść gdzieś indziej.

O godzinie 13.55 (prawie godzinę po umówionym terminie dostarczenia) dostałem telefon od dostawcy że czeka pod drzwiami. Wytłumaczyłem dlaczego i odmówiłem odbioru zamówienia (zapłaty tym bardziej).

Rozumiem, że zdarzają błędy jednak poziom rozwiązania sytuacji bardzo słaby. Nie polecam!
Moja ocena
Cztery Strony Świata kategoria: Jedzenie na wynos
obsługa: -

jakość potraw: -

czas realizacji: -

przystępność cen: -

ocena ogólna: -

0.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu:

Witam,
Przepraszam za zamieszanie. Korzystamy z firmy kurierskiej, która dowozi nasze jedzenie do klientów. Firma ta z jakiegoś powodu nie otrzymała naszego zgłoszenia wysyłanego przez ich aplikację. Kelnerka nie oddzwaniała do Pana bo właśnie ten kurier mówił, że i tak ma do Pana dzwonić żeby poinformować, że zaraz będzie.
Jeszcze raz najmocniej przepraszam. Jeśli zdecyduje się Pan jednak skorzystać z naszych usług, zapraszamy na gratisową pizzę.
Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry