Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
najlepsza pizza w trójmieście wątek zamknięty Pizza wyśmienita , jadłem we wszystkich pizzeriach w trójmieście , ale w 4...
~Robert
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 24 kwietnia 2015

Słaba pizza wątek zamknięty Byliśmy ostatnio w poniedziałek na pizzy. Skusiła nas promocja pizza za pół...
~Ala
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 17 kwietnia 2015

Polecamy wątek zamknięty Zamawiamy codziennie od ponad roku, z tych setek zamówień chyba tylko 2-3...
~chłopaki z Ksero Maluch
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 23 marca 2015

4 STRONY ŚWIATA RZĄDZI!!! wątek zamknięty BARDZO DOBRE MIEJSCE DLA TYCH, KTÓRZY LUBIĄ ZDROWE DANIA. NIKT NIE POZOSTANIE...
~JULIA
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 10 marca 2015

spoko loko! wątek zamknięty super jedzonko, szybko i sprawnie... POLECAM
~Patryk
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 10 marca 2015

Najlepsza pizza w Trójmieście! wątek zamknięty Pizza 4 Strony moja ulubiona, w najlepszej cenie i po prostu ten smak,...
~Boski Roman
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 9 marca 2015

Marna obsługa wątek zamknięty O godzinie 11.20 zamówiłem dwie pizze z dostawą na 13.00 (zwracam uwagę, że...
~Głodny i zły
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 27 lutego 2015

bardzo miła atmosfera oraz smaczne jedzenie wątek zamknięty Restaurację 4strony świata odwiedziałam wraz z mężem dnia 19.10.14r jesteśmy...
~Aneta
2

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 20 października 2014

POLECAM !!! wątek zamknięty W 4 stronach każdy znajdzie coś dla siebie! Tradycyjne dania, burgery, pizze...
~Paula
1

dodano: 28 października 2014

Świetna, sprawdzona restauracja. Serdecznie polecam!!! wątek zamknięty Witam!!! Przed dwoma tygodniami zamawiałam catering na rodzinne przyjęcie....
~Ania
-

dodano: 21 października 2014

Rozczarowanie wątek zamknięty W czwartek (25.09) po raz pierwszy odwiedziłam z chłopakiem restaurację 4...
~Ania
1

dodano: 26 września 2014

Pyszny burger !!! wątek zamknięty Byłem dzisiaj na burgerze z beconem , mięso idealne , bułki pieczone na...
~Karol
1

dodano: 25 września 2014

Pyszny oryginalny humus wątek zamknięty Własnie wróciłem z 4 stron świata, gdzie jadłem pyszny i dość oryginalny...
~Bartosz
1

dodano: 25 lipca 2014

Pyszne plaski wątek zamknięty Dziś jadłem pyszne placki ziemniaczane z cukinią i pestkami dyni. Danie...
~Vegan
1

dodano: 4 sierpnia 2014

Zdecydowanie nie poleam wątek zamknięty Dzisiaj, 19.07.14r. odwiedziliśmy tę restaurację. Zamówiliśmy dwa royale z...
~Joanna
2

dodano: 19 lipca 2014

Mniam, mniam ;) wątek zamknięty Pysznie, świeżo, ekologicznie ;) W 4 stronach można zjeść nie tylko...
~Eko-smakosz
1

dodano: 9 lipca 2014

Tragedia wątek zamknięty Jak można podac klientowi jajka sadzone na sniadanie surowe? Jest juz to 4...
~Przemek
1

dodano: 28 czerwca 2014

Słaby dzień? wątek zamknięty W restauracji Cztery Strony Świata byłam kilka dni temu. Pierwsze wrażenie...
~Monika
3

dodano: 6 maja 2014

Super wątek zamknięty Odwiedzamy Cztery strony świata regularnie. Jedzenie zawsze bardzo smaczne,...
~Jacek
1

dodano: 8 lutego 2014

pysznie wątek zamknięty lubię czasem wpaść tutaj na przepyszną sałatkę z kurczakiem !
~K.
1

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 24 października 2013

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
136

96

wątków

do góry