Widok
Marne jedzenie
Zamówiłem łososia w sosie z dodatkiem wina. Podano go ładnie, ale bardzo szybko i nie był nawet zbyt gorący. Poza tym ryba była wyraźnie nieświeża. Ziemniaki w niewielkim dodatku warzyw były z kolei mocno niedogotowane. Całość pozostawiła raczej niesmak. Przykro mi, ale więcej tam się nie zjawię, choć włoską kuchnię bardzo cenię. Byłem wielokrotnie we Włoszech i jestem zaskoczony, że tak marnie przygotowano danie w restauracji, którą prowadzą Włosi. Notabene koleżanka, która zamówiła makaron, też była rozczarowana - był rozgotowany i z wyraźnie odgrzewanym sosem, a więc w sumie nie był to przypadkowy zły dzień szefa kuchni.
Moja ocena
Donna Marzia Cucina Toscana
kategoria: Restauracje
obsługa: 4
menu: 4
jakość potraw: 1
klimat i wystrój: 5
przystępność cen: 3
ocena ogólna: 2
3.2
* maksymalna ocena 6
Jeden stolik i aż dwa komentarze z tej samej wizyty :) Na szczęście restauracja przyjmuje kilkuset gości tygodniowo co dość nieadekwatnie przekłada się na komentarze. Pozostaje nam powtórzyć komentarz do poprzedniej opinii.
"Niestety nikt w restauracji nie pamięta tego wydarzenia ani właściciele ani kelnerzy> Zakładamy jednak, że mogło zaistnieć - jeżeli tak - przepraszamy. Nie odgrzewamy makaronu :) Nie mamy też i nigdy nie mieliśmy wody z Florencji... Reszty informacji niestety nie możemy po tak długim czasie sprawdzić. Dlatego prosimy naszych klientów o większą asertywność. Jeżeli jedzenie budzi wątpliwości - prosimy o informacje w restauracji, a nie w internecie po tygodniu od wizyty... Wtedy będziemy mogli się błyskawicznie dostosować."
"Niestety nikt w restauracji nie pamięta tego wydarzenia ani właściciele ani kelnerzy> Zakładamy jednak, że mogło zaistnieć - jeżeli tak - przepraszamy. Nie odgrzewamy makaronu :) Nie mamy też i nigdy nie mieliśmy wody z Florencji... Reszty informacji niestety nie możemy po tak długim czasie sprawdzić. Dlatego prosimy naszych klientów o większą asertywność. Jeżeli jedzenie budzi wątpliwości - prosimy o informacje w restauracji, a nie w internecie po tygodniu od wizyty... Wtedy będziemy mogli się błyskawicznie dostosować."