Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Janusz Czarnowski - opinia wątek zamknięty Mam mieszane odczucia. Wchodzimy i czytamy, że trzeba poczekać na obsługę,...
~Janusz Czarnowski
8

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 18 listopada 2012

Super jedzenie wątek zamknięty Z mężem liczylismy na dobre jedzenie, ale nie aż na takie! Kelner miły,...
~Mad
1

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 9 sierpnia 2012

godna polecenia wątek zamknięty To nie moja pierwsza wizyta w tej restauracji. Zmieniło się na lepsze po...
~Klaudia Kornow
-

dodano: 26 października 2012

Rodzinnie wątek zamknięty Ewidentna poprawa! Potrawy pyszne, obsluga rewelacyjna ,klimacik rodzinny:)...
~Katarina
-

dodano: 8 września 2012

sympatycznie i smacznie wątek zamknięty Do Sopotu przyjeżdżamy co jakiś czas,a teraz odkryliśmy tą miłą...
~goście z Warszawy
-

dodano: 17 sierpnia 2012

Godne polecenia! wątek zamknięty Przychodzimy do restauracji regularnie raz na miesiąc lub dwa. Muszę...
~Anna
-

dodano: 6 sierpnia 2012

Giorgio sei grande! wątek zamknięty Wspaniała pizza, najlepsza w trojmiescie!! Nie wiem, jak było kiedyś bo to...
~Ania
-

dodano: 30 lipca 2012

Polecam wątek zamknięty Pyszne jedzenie - ryba smakuje jak nad Morzem Śródziemnym, wszystko świeże i...
~Darek
-

dodano: 29 maja 2012

polecam wątek zamknięty słowem - WYBORNIE 13.04.2012 WYBIERAMY SIĘ PONOWNIE
~IZA
1

dodano: 11 kwietnia 2012

MASAKRA BEZ PIŁY MECHANICZNEJ!!!! wątek zamknięty W skrócie.........jedzenie przeciętne w wygórowanej cenie! W menu dania " z...
~MMK
-

dodano: 5 kwietnia 2012

Nie polecam !!! wątek zamknięty Spotkanie biznesowe w gronie 3 osób i wielka porażka. Obsługa beznadziejna,...
~klientka
-

dodano: 30 marca 2012

totalna porażka wątek zamknięty Poszliśmy do restauracji toskańskiej z czystej ciekawości... Toskania to...
~ciekawski
-

dodano: 27 marca 2012

po prostu beznadziejnie wątek zamknięty Często chodzimy do restauracji Weszliśmy do tej z dobrym nastawieniem...
~nw
2

dodano: 26 lutego 2012

PORAŻKA!!!!!!! wątek zamknięty Obsługa w tej restauracji to jakiś koszmar! tak Złośliwych i aroganckich...
~klient
-

dodano: 11 marca 2012

nigdy więcej wątek zamknięty to jest po prostu jakas masakra-dlugo czekalismy na zamowienie, obsluga...
~graszka
-

dodano: 11 marca 2012

niestety wątek zamknięty Nieadekwatny stosunek ceny do jakości. Obsługa nie wie co sprzedaje. Jest...
~colli
-

dodano: 7 marca 2012

nie polecam wątek zamknięty Byłam tam z mężem i dwójka dzieci. I na samym początku przestało mi się...
~agnesa
3

dodano: 20 stycznia 2012

Polecam wątek zamknięty Jedzenie może nie jest najtańsze, ale jakoś potraw i smak jest adekwatna do...
~Michael
-

dodano: 21 stycznia 2012

Niw wytaniają na składnikach wątek zamknięty Jadłam kilkakrotnie, za 1 szym razem pizza była rewelacyjny,ale ostatnio...
~LilMo
2

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 16 października 2011

smacznie i przyjemnie wątek zamknięty po prostu fajna restauracja - bardzo smaczne jedzenie, zamawiałam makaron -...
~Anna
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 22 listopada 2011

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
151

73

wątków

do góry