Idąc na kurs, nie spodziewałam się, że wykłady z ruchu drogowego mogą być ciekawe, a jednak okazały się naprawdę super. Wszystko odbywało się w bardzo miłej atmosferze dzięki panu Piotrowi, który prowadził je w sposób jasny, zrozumiały i z humorem. Szkółka GD Prawko zdecydowanie pozytywnie mnie zaskoczyła!
Trafiłam na instruktora Łukasza który zachowywał spokój, tłumaczył wszystko na bieżąco i dawał poczucie bezpieczeństwa nawet wtedy, gdy nie odkręcałam kierownicy i ratował nas w ostatniej chwili :) Podczas jazd starał się mnie odstresować zagadując i żartując tak, aby panowała luźna atmosfera. Gdy pojawiały się błędy (a było ich bardzo dużo), wracaliśmy do manewrów tyle razy, ile trzeba, żeby je odczarować :)) Jeździliśmy po trasach egzaminacyjnych, więc na samym egzaminie nic mnie nie zaskoczyło. Nauka na placu manewrowym też była przyjemna, konkretne wskazówki jak przez to przebrnąć. Łukasz uczył nie tylko jak zdać egzamin, ale przede wszystkim jak normalnie jeździć w życiu. Dzięki niemu stres z czasem minął, a jazda zaczęła sprawiać przyjemność i nie chciałam wracać do bazy. Z czystym sumieniem polecam szkółkę GD Prawko i instruktora Łukasza!