Nie polecam tego warsztatu.
3 lutego zadzwoniłam z zapytaniem, czy przyjmą auto w ramach naprawy partnerskiej z PZU. Poinformowałam, że samochód jest niejeżdżący i zostanie dostarczony lawetą. W wyniku kolizji uszkodzona została plastikowa rura od turbiny, przez co obroty falowały, a auto gasło.
19.02 przyjechałam po odbiór samochodu. Okazało się, że auto po wypadku nie zostało w żaden sposób sprawdzone mechanicznie bo nie było żadnych błedów. Zażądałam jazdy próbnej podczas niej zapalił się check engine oraz kontrola trakcji. Samochód został naprawiony wyłącznie lakierniczo.
23.02.2026 odebrałam auto ponownie nadal niesprawne mechanicznie. Do dziś świeci się kontrolka check engine oraz kontrola trakcji. Dodatkowo samochód stracił moc i pojawiły się drgania podczas hamowania. Na protokole odbioru otrzymałam informację, że kontrola trakcji nie uległa uszkodzeniu podczas wypadku. Szkoda tylko, że po naprawie auto jest w jeszcze gorszym stanie technicznym niż przed oddaniem do warsztatu.
Brak rzetelnej diagnostyki i kompleksowego podejścia do naprawy. Niestety nie mogę polecić tego miejsca.