Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Patryk - ocena nowy temat Stanowczo odradzam usługi warsztatu Stanley w Gdyni. Moje doświadczenie z tą...
~Patryk
-

ostatnia odp. 1 dzień temu

dodano: 23 kwietnia 2025

Oskar - ocena nowy temat Warsztat, w którym na każdym kroku usługi panuje bardzo dobra atmosfera i...
~Oskar
1

ostatnia odp. 2 dni temu

dodano: 22 kwietnia 2025

Krzysztof - ocena nowy temat Na tym warsztacie można polegać. Pan Piotr to fachowiec z krwi i kości....
~Krzysztof
-

ostatnia odp. 6 dni temu

dodano: 18 kwietnia 2025

Joanna - ocena Kiedy byłam mała, moja Mama kupowała maleńkie ciasteczka, które się nazywały...
~Joanna
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 4 kwietnia 2025

Andrzej Banasiak - ocena Polecam warsztat usługowy Pana Rafała w zakresie lakiernictwa i blacharstwa...
~Andrzej Banasiak
-

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 1 kwietnia 2025

Hanna - ocena Bardzo zadowolona. Pojazd naprawiony szybko i dobrze.
~Hanna
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 25 marca 2025

Suzuki SX4 cross - ocena Spaw lutek to fachura x wyższej półki i honorowy człowiek , miałem uszkodzony...
~Suzuki SX4 cross
-

dodano: 14 marca 2025

Dominik - ocena Polecam lakiernie. Profesjonaliści w swoim fachu, robią mega robotę
~Dominik
-

dodano: 11 marca 2025

Damian - ocena Polecam z całego serca, naprawa blacharska odbyła sie szybko i sprawnie....
~Damian
-

KrzyśKrzysiu - ocena Konserwacja podwozia na najwyższym poziomie!Porównywałem i szukałem od kilku...
~KrzyśKrzysiu
-

Bożena - ocena Od kilku lat korzystam z warsztatu samochodowego : wymiana oleju , wymiana i...
~Bożena
-

dodano: 8 marca 2025

Marek Golf 1,6 - ocena Super warsztat samochodowy,pełen profesjonalizm,wszystkie usterki zrobione na...
~Marek Golf 1,6
1

dodano: 6 marca 2025

Arek Mróz - ocena Profesjonalna obsługa i szybki serwis. Dbałość o detale, terminowość i...
~Arek Mróz
-

dodano: 3 marca 2025

Zofia - ocena Warsztat samochodowy Kulik & Kurek to miejsce, które zdecydowanie warto...
~Zofia
-

dodano: 1 marca 2025

Dariusz12 - ocena Odebrałem samochód po naprawie jak nowy !. Trafiłem z polecenia znajomego ....
~Dariusz12
1

dodano: 28 lutego 2025

Marek - ocena Szybka i b.miła obsługa. Znają się na robocie. Polecam ten warsztat.
~Marek
-

dodano: 28 lutego 2025

Krystian G. - ocena Natürlich! Hier ist ein Beispiel für eine Rezension: Rezension für...
~Krystian G.
-

dodano: 27 lutego 2025

Ania od babci Fabii - ocena Są świetni, rzetelni i bardzo pomocni. Naprawiali oba moje samochody, oba nie...
~Ania od babci Fabii
1

ostatnia odp. 2 miesiące temu

dodano: 22 lutego 2025

Paulina - ocena Najlepszy mechanik. Rzetelny, sumienny i uczciwy. Zawsze otrzymuję fakturę za...
~Paulina
1

dodano: 22 lutego 2025

Kazimierz - ocena Usługa ,mówisz i masz.
~Kazimierz
-

dodano: 21 lutego 2025

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
1804

1372

wątków

do góry