Szukałam agencji marketingowej, która pomoże wystartować z biznesem od zera. Sprawdziłam kilka agencji i tylko Agencja GOOD przygotowała dla mnie konkretny plan działań uwzględniając moje aktualne możliwości. Praca nad projektem przebiegała w niezwykle przyjaznej atmosferze, a na każdym kroku mogłam otrzymać odpowiedzi na zadawane przeze mnie pytania dot, projektu. Każdy ze specjalistów wykazał się olbrzymią wiedzą, która pomogła mi zrozumieć jak budować wizerunek firmy w Internecie. Na bieżąco mogłam monitorować postępy w projekcie. Zamówiona strona internetowa zdecydowanie przerosła moje oczekiwania, a otrzymane wskazówki z zakresu automatyzacji pozwalają mi zaoszczędzić mnóstwo czasu. Współpraca trwa już od dłuższego czasu i zdecydowanie polecam każdemu kto w swojej firmie stawia na rozwój, nieszablonowe rozwiązania oraz kreatywność połączoną z twardą analityką internetową. Nie należą do najtańszych specjalistów (dostałam wyceny z niższą ceną), ale zdecydowanie są warci każdej wydanej złotówki.