Widok

Maryla Rodowicz

Rozrywka Temat dostępny też na forum:
[lead]To będzie wyjątkowe spotkanie z legendą polskiej piosenki, która od dekad łączy pokolenia. W letnim entourage'u, pod otwartym niebem i w magicznej atmosferze plenerowej sceny, zabrzmią największe przeboje - od "Małgośki", przez "Remedium", "Sing-Sing", aż po ponadczasowy "Niech żyje bal", który od lat porusza serca fanów. Maryla Rodowicz wystąpi 15 lipca 2026 w Operze Leśnej ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dlaczego Maryla Rodowicz dalej wystepuje?

To nie jest nienawisc tylko usiluje zrozumiec. Ona stala sie karykatura samej siebie. Mam teorie, ze jest szantazowana i musi wystepowac bo nie ma wyjscia. Druga mozliwosc jest taka, ze jej fani to banda sadystow ktora czerpie jakas dziwna przyjemnosc z ogladania podupadajacej gwiazdy. Moze jest trzecia opcja ale ja jej nie widze...
popieram tę opinię 50 nie zgadzam się z tą opinią 11

Czyżby?

A mi się wydaję, że dzięki temu żyje i ma się całkiem dobrze jak na swój wiek. Pasja tłumaczy wszystko.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 15

Nikt cię nie zmusza do oglądanie jej koncertów. Nikt też nie komentuje twojego wyglądu i bliskiej zera inteligencji. Muzyka jest ważniejsza niż wygląd czy strój. Wątpię czy słyszała/eś o grupie Rolling Stones która ma miliony fanów a wygląda jak....A Maryla jest w świetnej formie muzycznej i to jest najważniejsze.Nie oceniaj nie widząc i słysząc.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7

3 możliwosc jest taka ze przy mlodych gwiazdach muzyki co nie maja repertuaru i na sile wystepuja

to ludzie wola sluchac kogos kto ma bogaty repertuar i nawet przed 80-ka potrafi wystepowac na zywo
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Sama siebie zaszantażowała, nie płacąc składek.

Mój ojciec też miał wolny zawód i nie płacił składek, emeryturę miał najniższą - kilkaset złotych.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

oficjalnie mówiła, że emerytura śmieszna

musi sie męczyć dalej
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 6

Maryla wciąż jest świetna. Pójdź na koncert i wtedy się wypowiadaj a nie pieprzysz androny
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 33

lol mi za pieprzysz zablokowali opinie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Wejdzie na scenę sama czy ją wprowadzą ?

Byle nie było huśtawki jak ostatnio na jej sylwestrowym występie bo się trzęsła jak galareta, a młodzi chłopacy z boku mieli niezłą bekę :-)))))
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 5

Maryla rządzi!!!

Warto wybrać się na koncert
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 26

facjata z lat 70/80 a wtedy bilety kosztowaly inaczej
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3

Niczym Breżniew, wiecznie żywa.

Jako popularna pieszczocha kolejnych komunistycznych reżimów nie płaciła składek na swoją emeryturę, a wredne społeczeństwo nie chce się do niej dołożyć.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 2

Karka

Chyba raczej Lenin, nie Breżniew
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dzień babci już chyba był
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Pruszcz Gd.

W Pruszcz Gdańskim pod koniec lipca koncert darmowy w Faktorii :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bilety się sprzedają

to w czym problem?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

W Pruszczu będzie za darmo
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

2 godz genialnej zabawy

Jej biletowane koncerty zą świetne, masa nieznanych piosenek. Super sprawa, żeby rzeczywiście lepiej poznać Jej repertuar i długie koncerty, ponad 2 godz
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jest super!

Kto nie byl niech idzie na koncert i sie przekona. Poza tym kto wie ile jeszcze bedzie w tak dobrej formie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Maryla - klasa sama w sobie

Byłam na koncercie, jestem mile zaskoczona tym, co zobaczyłam i usłyszałam. Bez zbędnego gwiazdorzenia, fochów i dystansu potrafiła rozkochać w sobie publiczność obecną na widowni. Cierpliwa, z dystansem do siebie i świadomością, że z publicznością trzeba żyć w symbiozie, mimo zmęczenia podpisywała płyty zamieniając z każdym kilka zdań. To takie miłe w dzisiejszych czasach... Nie wystarczy dobrze śpiewać, trzeba jeszcze mieć w sobie to coś, co ma Maryla Rodowicz. Za to wszyscy ją kochamy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry