Widok

Maryla Rodowicz

Maryla Rodowicz Temat dostępny też na forum:
Opinie do imprezy: Maryla Rodowicz, 5 kwietnia 2008 godz. 19:00
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

bilet

gdzie mozna kupic bilety??

nareszcie ktoś pomyślal o Marylce!!!!
Też się cieszę!

TO JEST TO !

ale będzie zabawa,
Marylka im starsza tym lepsza,jak dobre wino.

ekstra1

bardzo się cieszę - będzie zabawa na całego! Marylka jest the best!

ja też!

też idę z ferajną! ale nas będzie dużo! może być nikezła zabawa! Marylka jest ok!

odlot!

Ruszajmy na Marylę-przecież niedługo może zakończyć swoją karierę i będziecie żałować,iż nie oglądnęliście tego koncertu.Dwie godziny szaleństwa murowane!Dla nas młodych to jest "superbabcia " - jedna z nielicznych wokalistek starszego pokolenia warta posłuchania,a także oglądnięcia.Do zobaczenia na koncercie!

Marylcia! -to jest to!

ale będzie zabawa - ostatnio byłam na Marylce na Skwerze w Gdyni-była trochę kiepska pogoda-ale tu może nawet padać ,a my będziemy hulać że hej!!!!!! hej!!!!!!hej !!!!!!sokoły i niech żyje bal!!!!!!. Już się cieszę! Mało jest takich piosenkarek,których każda z piosenek jest znana wszystkim i jest wielkim przebojem!

Bardzo się cieszę

Nareszcie koncert Maryli!!!! Rzeczywiscie to moze byc jej ostatni koncert;-(Ide na pewno, kurcze szkoda tylko ze moi znajomi jej nie lubią;-(

Bardzo fajnie

Bardzo lubię słuchać piosenki Maryli Rodowicz, ale bilety są drogie strasznie.

hala

gdzie znajduje sie ta hala - rzadko bywam w trójmieście ,byłem w hali Olivia - jak daleko i w którym miejscu jest ta hala - wybieramy się na koncert ,nie wiemy czy uda się nam w dniu koncertu kupić bilety ?

bilety

Bilety piekielnie drogie - szkoda !!!!!!!!!!!!!!!!!

bez przesady!

nie przesadzajcie iż takie drogie-w końcu Marylka gra na pewno na żywo z całym zespołem ludzi ,z super oprawą!
jak Wam za drogo to idźcie do kina za klikanaście złotych.
ja tam na Marylkę walę razem z kolesiami, najwyżej zrezygnuję z jednej popijawy!

:)

Cieszę sie ogromnie. Co do kasy, to chyba nie jest tak źle. Kochani mamy do czynienia z gwiazdą z najpiękniejszym głosem polskiej estrady:)

Nie mam z kim iść!

Bardzo się cieszę że jest koncert,ja będę kupowała bilety dopiero po świetach mam nadzieję że dla mnie starczy. Nie mam z kim iść a sama popadnę w smuty, jej piosenki mają dla mnie szczególne znaczenie ale nie chciałabym być tam sama a ktoś kto powinien ze mna tam być wystawił mnie.sarnag@tlen.pl

:)

i my też idziemy, trzy babki :D, bilety kupione także byle do 5 kwietnnia, a to juz nie długo :)))

och, babcia znów w Gda

tyle pieniędzy za 2h z nią ? w życiu, chciałam iść, ale już mi się dowidziało. Na rozpoczęcie jarmarku w 2007 wystarczająco się nabawiłam, a pani Maryli po 2 piosenkach pot lał się strumieniami i ta barodia wokalna u jej boku było śmiesznie. Ale usłyszeć "Łatwopalnych" na żywo to jednak jest mega przeżycie.

ona jeszcze żyje?

bo artystycznie już dawno mogiła.

ino czekać jak filharmonia zaprosi na "rodowicz symfonicznie". i jak banda pseudointelektualnych wałków wywali kasiutę, żeby pokazać swoja mordę w doborowym towarzystwie na ołowiance.

M.Rodowicz

żywot piosenki jest krótki, artystów dłuższy ale ale jest pewna granica taki moment w której przybranie z cekinów kolorowych szkielek to delikatnie mówiąc dyzgust - szcowna p. marylo...

koncert

jest rok 2069 - ... letnia mega gwiazda z ub. wieku jest na estradzie - tłum faluje - z góry spadają girlandy - zapraszamy juz teraz na ten koncert .

jak można?

Gucio - Ty chyba nie wiesz co piszesz.
Maryla ma repertuar przebojów tak ogromny ,iż trzeba z dziesięć młodych piosenkarek,żeby jej dorównały,a wyglądu mogą jej one tylko pozazdrościć.
Nie wyobrażam sobie jak one będą w tym wieku wyglądały.
Chodź z nami na koncert i zobaczysz co Marylka jeszcze potrafi.

:(

tez bym jej posluchal ale jak narazie brakuje mi kasy :((( do 10 trza zaczwkac ;///

brawo

do konca w cekinkach a i szkielkach artystom do twarzy tak i w czerni takze jak by swiat wygladal bez nich - pozd zwykla baba

To będzie bal!

Zapowiadają się cudne 2 godziny!:) Czekam z niecierpiwością!
Kacha ma rację-najpiękniejszy, największy głos polskiej estrady!!!
A Megi dostała bilet?:)
Tylko w kwestii formalnej, to płyta z 2005 już ukazała się, a nie ukaże...W tym roku będzie nowa. I będzie cudnie!:)

Super

Byłem na koncercie Maryli przed rokiem i nie zapomnę tej imprezki nigdy.
Super koncert, wszyscy śpiewają razem wielkie przeboje.
Ci którzy nie byli na jej koncercie to muszą na niego pójść i na pewno tego nie pożałują.

no cudnie i już !!! :)

YARKU ! ... do zo na konc :))) ... mam nadzieję, że usłyszymy "łza na rzęsie" , "na brudno" , "z sufitu" i oczywiście "wielką wodę" bo "łatwopalni" myślę, że to pewniak ... pozdr mańską rodzinkę, pa

Tulsa..

...jest w Oklahomie :|

ekstra!

no super zabawa się nam szykuje!
Marylka jest "the best"

Super !!

Cieszę sie bardzo bo nie bardzo miałam pieniążki by pójść na ten koncert a dzięki redakcji trójmiasto.pl wygrałam bilety i bede mogla uslyszec super przeboje Marylki. Super juz nie moge sie doczekac.

też super !

ja nie wygrałam niestety biletów,tylko je kupiłam - a cieszę się bardzo,bardzo na samą myśl ,iż będę uczestniczyła w tej na pewno super zabawie!
Do zobaczenia w hali AWFiS w sobotę !!!!!!

Pozdrowienia

Yarku pozdrawiam,bilet mam,okazało się że ktoś z tej strony kto tez nie ma z kim iść pojdzie ze mną i zaoferował się kupić dwa bilety jescze przed świętami. Tak że cieszę się bardzo że tak wyszło że mogę zwrócic kasę w dniu koncertu(to wiele mi ułatwiło,nie musiałąm się martwić czy będę musiała po świetach biegać za biletem i czy starczy)
Megi

Mam 2 bilety w 4 czwartym rzędzie

Mam zakupione wcześniej 2 sąsiednie normalne bilety w 4 rzędzie. Niestety nie będę mogła pujść. Jeśli znajdzie się ktoś chętny mogę odsprzedać po 50 zł /sztuka(cena nominalna 70 zł sztuka)

tel. 506-552-517

maryla rodowicz jeszcze wystąpi

kochana marylko ja cie miłości lubie
Bilety już sprzedałam. Dziękuję za telefony ale proszę już więcej nie dzwonić ;)

Dziękuję

sektory

czy ktos wie jak sa sektory rozmieszczone ? czy mozna gdzies zobaczyc ?

spóźnialski!

czy są jeszcze bilety na Marylkę - dopiero dzisiaj przeczytałem w gazecie.Wcześniej widziałem plakaty na mieście ,myślałem iż to promocja nowej płyty.
Myślę ,iż z uwagi ,że koncert jest w hali to dostanę je przed koncertem w kasie.
Do zobaczenia na koncercie-będzie czad!!!

Inne tematy z forum Rozrywka

Forest Festival 2026 (7 odpowiedzi)

Forest Festival powraca! Już 25 lipca 2026 wyjątkowa przestrzeń Opera Leśna ponownie wypełni się...

IRONMAN 2026 Gdynia (4 odpowiedzi)

Gdynia wróci na mapę światowego triathlonu już 19 lipca 2026 roku. Ironman 70.3 Gdynia to jedno...

Międzynarodowy Festiwal Teatrów Plenerowych i Ulicznych FETA 2026 (31 odpowiedzi)

Zapraszamy na Festiwal FETA 2026!XXVIII edycja Międzynarodowego Festiwalu Teatrów Plenerowych i...

do góry