Widok

Maryla Rodowicz

Maryla Rodowicz Temat dostępny też na forum:
Maryla Rodowicz to jedna z największych gwiazd polskiej rozrywki. W zorganizowanym ostatnio przez Polskie Radio plebiscycie na superprzebój wszech czasów, cztery pierwsze lokaty, zajęły jej utwory. W dorobku ma ok. 500 piosenek, 20 płyt polskich, po jednej niemieckiej, angielskiej, rosyjskiej i czeskiej, większość z tych albumów osiągnęło status Złotej i Platynowej Płyty.Gra około stu ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

spóźnialski!

czy są jeszcze bilety na Marylkę - dopiero dzisiaj przeczytałem w gazecie.Wcześniej widziałem plakaty na mieście ,myślałem iż to promocja nowej płyty.
Myślę ,iż z uwagi ,że koncert jest w hali to dostanę je przed koncertem w kasie.
Do zobaczenia na koncercie-będzie czad!!!

sektory

czy ktos wie jak sa sektory rozmieszczone ? czy mozna gdzies zobaczyc ?
Bilety już sprzedałam. Dziękuję za telefony ale proszę już więcej nie dzwonić ;)

Dziękuję

maryla rodowicz jeszcze wystąpi

kochana marylko ja cie miłości lubie

Mam 2 bilety w 4 czwartym rzędzie

Mam zakupione wcześniej 2 sąsiednie normalne bilety w 4 rzędzie. Niestety nie będę mogła pujść. Jeśli znajdzie się ktoś chętny mogę odsprzedać po 50 zł /sztuka(cena nominalna 70 zł sztuka)

tel. 506-552-517

Pozdrowienia

Yarku pozdrawiam,bilet mam,okazało się że ktoś z tej strony kto tez nie ma z kim iść pojdzie ze mną i zaoferował się kupić dwa bilety jescze przed świętami. Tak że cieszę się bardzo że tak wyszło że mogę zwrócic kasę w dniu koncertu(to wiele mi ułatwiło,nie musiałąm się martwić czy będę musiała po świetach biegać za biletem i czy starczy)
Megi

też super !

ja nie wygrałam niestety biletów,tylko je kupiłam - a cieszę się bardzo,bardzo na samą myśl ,iż będę uczestniczyła w tej na pewno super zabawie!
Do zobaczenia w hali AWFiS w sobotę !!!!!!

Super !!

Cieszę sie bardzo bo nie bardzo miałam pieniążki by pójść na ten koncert a dzięki redakcji trójmiasto.pl wygrałam bilety i bede mogla uslyszec super przeboje Marylki. Super juz nie moge sie doczekac.

ekstra!

no super zabawa się nam szykuje!
Marylka jest "the best"

Tulsa..

...jest w Oklahomie :|

no cudnie i już !!! :)

YARKU ! ... do zo na konc :))) ... mam nadzieję, że usłyszymy "łza na rzęsie" , "na brudno" , "z sufitu" i oczywiście "wielką wodę" bo "łatwopalni" myślę, że to pewniak ... pozdr mańską rodzinkę, pa

Super

Byłem na koncercie Maryli przed rokiem i nie zapomnę tej imprezki nigdy.
Super koncert, wszyscy śpiewają razem wielkie przeboje.
Ci którzy nie byli na jej koncercie to muszą na niego pójść i na pewno tego nie pożałują.

To będzie bal!

Zapowiadają się cudne 2 godziny!:) Czekam z niecierpiwością!
Kacha ma rację-najpiękniejszy, największy głos polskiej estrady!!!
A Megi dostała bilet?:)
Tylko w kwestii formalnej, to płyta z 2005 już ukazała się, a nie ukaże...W tym roku będzie nowa. I będzie cudnie!:)

brawo

do konca w cekinkach a i szkielkach artystom do twarzy tak i w czerni takze jak by swiat wygladal bez nich - pozd zwykla baba

:(

tez bym jej posluchal ale jak narazie brakuje mi kasy :((( do 10 trza zaczwkac ;///

jak można?

Gucio - Ty chyba nie wiesz co piszesz.
Maryla ma repertuar przebojów tak ogromny ,iż trzeba z dziesięć młodych piosenkarek,żeby jej dorównały,a wyglądu mogą jej one tylko pozazdrościć.
Nie wyobrażam sobie jak one będą w tym wieku wyglądały.
Chodź z nami na koncert i zobaczysz co Marylka jeszcze potrafi.

koncert

jest rok 2069 - ... letnia mega gwiazda z ub. wieku jest na estradzie - tłum faluje - z góry spadają girlandy - zapraszamy juz teraz na ten koncert .

M.Rodowicz

żywot piosenki jest krótki, artystów dłuższy ale ale jest pewna granica taki moment w której przybranie z cekinów kolorowych szkielek to delikatnie mówiąc dyzgust - szcowna p. marylo...

ona jeszcze żyje?

bo artystycznie już dawno mogiła.

ino czekać jak filharmonia zaprosi na "rodowicz symfonicznie". i jak banda pseudointelektualnych wałków wywali kasiutę, żeby pokazać swoja mordę w doborowym towarzystwie na ołowiance.

och, babcia znów w Gda

tyle pieniędzy za 2h z nią ? w życiu, chciałam iść, ale już mi się dowidziało. Na rozpoczęcie jarmarku w 2007 wystarczająco się nabawiłam, a pani Maryli po 2 piosenkach pot lał się strumieniami i ta barodia wokalna u jej boku było śmiesznie. Ale usłyszeć "Łatwopalnych" na żywo to jednak jest mega przeżycie.

Inne tematy z forum Rozrywka

Wielka giełda winyli, płyt CD i kaset (10 odpowiedzi)

Drodzy kolekcjonerzy i melomani.Niedługo minie już dekada odkąd spotykamy się na giełdzie...

Szwedzka Para Królewska z wizytą w Gdańsku (5 odpowiedzi)

W czwartek, 12 marca Gdańsk odwiedzą Karol XVI Gustaw, król Szwecji oraz królowa Szwecji Sylwia....

Be Active Tour 2026 powered by Reebok Ewa Chodakowska (10 odpowiedzi)

Przed Tobą siedem godzin fantastycznych warsztatów na żywo, które przygotowała Ewa Chodakowska...

do góry