Widok

Maryla Rodowicz

Maryla Rodowicz Temat dostępny też na forum:
Opinie do imprezy: Maryla Rodowicz, 5 kwietnia 2008 godz. 19:00
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

bilet

gdzie mozna kupic bilety??

nareszcie ktoś pomyślal o Marylce!!!!
Też się cieszę!

TO JEST TO !

ale będzie zabawa,
Marylka im starsza tym lepsza,jak dobre wino.

ekstra1

bardzo się cieszę - będzie zabawa na całego! Marylka jest the best!

ja też!

też idę z ferajną! ale nas będzie dużo! może być nikezła zabawa! Marylka jest ok!

odlot!

Ruszajmy na Marylę-przecież niedługo może zakończyć swoją karierę i będziecie żałować,iż nie oglądnęliście tego koncertu.Dwie godziny szaleństwa murowane!Dla nas młodych to jest "superbabcia " - jedna z nielicznych wokalistek starszego pokolenia warta posłuchania,a także oglądnięcia.Do zobaczenia na koncercie!

Marylcia! -to jest to!

ale będzie zabawa - ostatnio byłam na Marylce na Skwerze w Gdyni-była trochę kiepska pogoda-ale tu może nawet padać ,a my będziemy hulać że hej!!!!!! hej!!!!!!hej !!!!!!sokoły i niech żyje bal!!!!!!. Już się cieszę! Mało jest takich piosenkarek,których każda z piosenek jest znana wszystkim i jest wielkim przebojem!

Bardzo się cieszę

Nareszcie koncert Maryli!!!! Rzeczywiscie to moze byc jej ostatni koncert;-(Ide na pewno, kurcze szkoda tylko ze moi znajomi jej nie lubią;-(

Bardzo fajnie

Bardzo lubię słuchać piosenki Maryli Rodowicz, ale bilety są drogie strasznie.

hala

gdzie znajduje sie ta hala - rzadko bywam w trójmieście ,byłem w hali Olivia - jak daleko i w którym miejscu jest ta hala - wybieramy się na koncert ,nie wiemy czy uda się nam w dniu koncertu kupić bilety ?

bilety

Bilety piekielnie drogie - szkoda !!!!!!!!!!!!!!!!!

bez przesady!

nie przesadzajcie iż takie drogie-w końcu Marylka gra na pewno na żywo z całym zespołem ludzi ,z super oprawą!
jak Wam za drogo to idźcie do kina za klikanaście złotych.
ja tam na Marylkę walę razem z kolesiami, najwyżej zrezygnuję z jednej popijawy!

:)

Cieszę sie ogromnie. Co do kasy, to chyba nie jest tak źle. Kochani mamy do czynienia z gwiazdą z najpiękniejszym głosem polskiej estrady:)

Nie mam z kim iść!

Bardzo się cieszę że jest koncert,ja będę kupowała bilety dopiero po świetach mam nadzieję że dla mnie starczy. Nie mam z kim iść a sama popadnę w smuty, jej piosenki mają dla mnie szczególne znaczenie ale nie chciałabym być tam sama a ktoś kto powinien ze mna tam być wystawił mnie.sarnag@tlen.pl

:)

i my też idziemy, trzy babki :D, bilety kupione także byle do 5 kwietnnia, a to juz nie długo :)))

och, babcia znów w Gda

tyle pieniędzy za 2h z nią ? w życiu, chciałam iść, ale już mi się dowidziało. Na rozpoczęcie jarmarku w 2007 wystarczająco się nabawiłam, a pani Maryli po 2 piosenkach pot lał się strumieniami i ta barodia wokalna u jej boku było śmiesznie. Ale usłyszeć "Łatwopalnych" na żywo to jednak jest mega przeżycie.

ona jeszcze żyje?

bo artystycznie już dawno mogiła.

ino czekać jak filharmonia zaprosi na "rodowicz symfonicznie". i jak banda pseudointelektualnych wałków wywali kasiutę, żeby pokazać swoja mordę w doborowym towarzystwie na ołowiance.

M.Rodowicz

żywot piosenki jest krótki, artystów dłuższy ale ale jest pewna granica taki moment w której przybranie z cekinów kolorowych szkielek to delikatnie mówiąc dyzgust - szcowna p. marylo...

koncert

jest rok 2069 - ... letnia mega gwiazda z ub. wieku jest na estradzie - tłum faluje - z góry spadają girlandy - zapraszamy juz teraz na ten koncert .

Inne tematy z forum Rozrywka

Anyma - ÆDEN World Tour (7 odpowiedzi)

Cyfrowa rewolucja i wizjonerskie melodic techno po raz pierwszy w Polsce w tak spektakularnej...

XIV Edycja Festiwalu Filmów Żeglarskich JachtFilm (4 odpowiedzi)

14. Festiwal Filmów Żeglarskich JachtFilm odbędzie się w dniach 7-8 lutego 2026 roku w Muzeum...

Don't Let Daddy Know Poland (24 odpowiedzi)

Don't Let Daddy Know Poland powraca do ERGO Areny w Gdańsku-Sopocie już 14 lutego 2026!...

do góry