Widok
odlot!
Ruszajmy na Marylę-przecież niedługo może zakończyć swoją karierę i będziecie żałować,iż nie oglądnęliście tego koncertu.Dwie godziny szaleństwa murowane!Dla nas młodych to jest "superbabcia " - jedna z nielicznych wokalistek starszego pokolenia warta posłuchania,a także oglądnięcia.Do zobaczenia na koncercie!
Marylcia! -to jest to!
ale będzie zabawa - ostatnio byłam na Marylce na Skwerze w Gdyni-była trochę kiepska pogoda-ale tu może nawet padać ,a my będziemy hulać że hej!!!!!! hej!!!!!!hej !!!!!!sokoły i niech żyje bal!!!!!!. Już się cieszę! Mało jest takich piosenkarek,których każda z piosenek jest znana wszystkim i jest wielkim przebojem!
Nie mam z kim iść!
Bardzo się cieszę że jest koncert,ja będę kupowała bilety dopiero po świetach mam nadzieję że dla mnie starczy. Nie mam z kim iść a sama popadnę w smuty, jej piosenki mają dla mnie szczególne znaczenie ale nie chciałabym być tam sama a ktoś kto powinien ze mna tam być wystawił mnie.sarnag@tlen.pl
och, babcia znów w Gda
tyle pieniędzy za 2h z nią ? w życiu, chciałam iść, ale już mi się dowidziało. Na rozpoczęcie jarmarku w 2007 wystarczająco się nabawiłam, a pani Maryli po 2 piosenkach pot lał się strumieniami i ta barodia wokalna u jej boku było śmiesznie. Ale usłyszeć "Łatwopalnych" na żywo to jednak jest mega przeżycie.
jak można?
Gucio - Ty chyba nie wiesz co piszesz.
Maryla ma repertuar przebojów tak ogromny ,iż trzeba z dziesięć młodych piosenkarek,żeby jej dorównały,a wyglądu mogą jej one tylko pozazdrościć.
Nie wyobrażam sobie jak one będą w tym wieku wyglądały.
Chodź z nami na koncert i zobaczysz co Marylka jeszcze potrafi.
Maryla ma repertuar przebojów tak ogromny ,iż trzeba z dziesięć młodych piosenkarek,żeby jej dorównały,a wyglądu mogą jej one tylko pozazdrościć.
Nie wyobrażam sobie jak one będą w tym wieku wyglądały.
Chodź z nami na koncert i zobaczysz co Marylka jeszcze potrafi.
Pozdrowienia
Yarku pozdrawiam,bilet mam,okazało się że ktoś z tej strony kto tez nie ma z kim iść pojdzie ze mną i zaoferował się kupić dwa bilety jescze przed świętami. Tak że cieszę się bardzo że tak wyszło że mogę zwrócic kasę w dniu koncertu(to wiele mi ułatwiło,nie musiałąm się martwić czy będę musiała po świetach biegać za biletem i czy starczy)
Megi
Megi