Widok
Ciekawe, że większość deklaruje chęć poznania kobiety z zasadami czy jak to powiedział Abi, która przestrzega obyczajów, a poznając kobietę nie chce im się czekać i zdobywać :D
Mam wrażenie, że te zasady mają obowiązywać innych mężczyzn a nie tego, który sie stara tu i teraz. Ludzie coraz częściej tworzą ideologię do swoich błędów i braków zahamowań, ja osobiście nie mam zamiaru iść tą drogą, bo zdrowym podejściem jest seks = związek. "Przeloty" to robią samoloty :D Pozdrawiam
Mam wrażenie, że te zasady mają obowiązywać innych mężczyzn a nie tego, który sie stara tu i teraz. Ludzie coraz częściej tworzą ideologię do swoich błędów i braków zahamowań, ja osobiście nie mam zamiaru iść tą drogą, bo zdrowym podejściem jest seks = związek. "Przeloty" to robią samoloty :D Pozdrawiam
Całkiem możliwe :), ale przeglądam od jakiegoś czasu wszystkie posty i zastanawiam się czemu ludzie sobie utrudniają, chcesz iść na piwo, basen, sanki, narty, deskę, ... itp. itd. To zrób to odklej się od fotela i się wybierz tam też są ludzie tylko nie anonimowi :) Ja tak zacząłem robić i fajnie spędzam wolny czas.
Nie wiem skąd Ty jesteś, ale Ja będę w Gdyni w środę 20 marca 2013 o godz. 19:00 w auli Wydziału Nawigacji Akademii Morskiej przy Alei Jana Pawła II 3 na spotkaniu w ramach cyklu GDYNIA NA DUŻYM EKRANIE. Ostatnie spotkanie trwało ok godzinę więc można się spotkać o 20:00 w którymś z lokali w Gdyni.
Jak Ci odpowiada towarzystwo w wieku 27 to pisz matteo@onet.com.pl
PS: w tym dniu mogę potowarzyszyć ale bez promili :)
Jak Ci odpowiada towarzystwo w wieku 27 to pisz matteo@onet.com.pl
PS: w tym dniu mogę potowarzyszyć ale bez promili :)