To był jeden z tych masaży, po których wychodzi się nie tylko z rozluźnionym ciałem, ale też z poczuciem zaopiekowania.

Już od początku poczułam się naprawdę wysłuchana i zauważona. Mogłam opowiedzieć o tym, co aktualnie dzieje się w moim życiu, a masaż został dobrany z ogromną uważnością do moich potrzeb, emocji i tego, czego w tej chwili potrzebowało moje ciało.

Przez cały czas czułam się bezpiecznie. Dotyk był niezwykle świadomy, delikatny i pełen wyczucia. Miałam poczucie, że moje ciało jest uważnie czytane, a każda chwila masażu płynie w zgodzie z tym, co dzieje się we mnie. To stworzyło przestrzeń, w której mogłam naprawdę odpuścić, być tu i teraz, a nawet pozwolić, by przepłynęły przeze mnie emocje.

Atmosfera również była wyjątkowa piękny zapach, ciepłe światło lamp i spokojny klimat sprawiły, że całkowicie się zrelaksowałam. Chyba nawet dwa razy zasnęłam na stole, co mówi samo za siebie.

Z całego serca polecam każdemu, kto szuka nie tylko masażu, ale prawdziwego spotkania z uważnością, spokojem i troską. To doświadczenie, do którego chce się wracać.