Widok

Masakra

Nie polecam. Klub masakra. Byłem tam wczoraj i powiem że impreza słaba a o ludziach już nie wspomnę. Chodzą prawie takie same dresy szukające zaczepki. No poprostu totalne dno. Aż mi się żal zrobiło. Sam jestem szczeniakiem i mam 16 lat ale potrafię się przyzwoicie zachowywać i ubierać. A nie jak te nieogarnięte towarzystwo. Co drugi tam to z białą czapeczką z********a i w dresach lechii. No to tylko się przeżegnać można co tam sie wyrabia. A Dj Grał nawet całkiem niezłą muze ale czasem dawał ciała bo muzyka się przycinała przy przejściach .. ale generalnie OK jakoś ujdzie.. Moim zdaniem jedyną rzeczą jaką powinni zrobiś to SELEKCJA. Niech już tam wpuszczają małolatów ale to jak już to dopiero gdzieś od 16-17 lat. A nie jakieś małe gówniary. Widziałem wczoraj dziewczyne która na moje oko miała 14 lat!!! Tak jak wspomniałem wcześniej Powinni zrobić selekcję nawet od 17 lat i nie wpuszczać tych patałachów w czapeczkach bo to oni psują całą zabawę i reputację tego klubu.
Moja ocena
Banana Beach Club kategoria: Kluby, dyskoteki
obsługa: 3

klimat i wystrój: 3

przystępność cen: 2

ocena ogólna: 2

2.5

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja tam chodziłam przez wakacje prawie w każdy weekend i nie widziałam , żadnych dresów , może 2 lub 3 chyba pomyliło coś Ci się z parkową , to , że noszą czapeczki to ich sprawa , to jest teraz modne , z tego co ja widziałam chłopacy ubierali się standardowo dżinsy i koszula lub jakaś bluza . Dziewczyny to wiadomo mają dużo do wyboru . Co jeszcze .... Widziałam raz taką dziewczynę wyglądającą na 14 lat , ale z kad wiesz ze tyle miała ? Na banana mozna wejsc od 16 lat z tego co wiem . Dla mnie z*******y club i polecam . Muzyka też Bardzo fajna DJ też mi się podobali .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry