Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Super ; ) wątek zamknięty Ogólnie to wszyscy piszą że selekcje mają wprowadzić. A chciałam zauważyć, że...
~Asiia
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 20 czerwca 2011

:D wątek zamknięty a mi sie podoba:D nawet malolaty i dresiki... klimat ok muza tez patola naj...
~stary negatyw
1

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 24 sierpnia 2010

Masakra wątek zamknięty Nie polecam. Klub masakra. Byłem tam wczoraj i powiem że impreza słaba a o...
~Imprezowicz_69
1

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 15 sierpnia 2010

Biorą kasę za wejście wątek zamknięty W zeszłym roku byłem tam średnio 3 razy w tygodniu i było super, dobra...
~Kamil
2

dodano: 3 lipca 2010

dobrze W Bananie jest polecam!!!:D wątek zamknięty Jak dla mnie to tam jest dobrze.A co do ludków w dresach że czapeczkarze...
~johny
-

dodano: 22 sierpnia 2010

... wątek zamknięty mi sie muza nawet podoba,momentami jest denna. A co do malolactwa no to...
~typiara ;DD
-

dodano: 7 sierpnia 2010

lepiej niz w tamtym roku banan jest w tym roku bardziej tworczy wątek zamknięty na wstepie jeśli chodzi o dj crazego gra naprawde dobra muzyke podobaja mi...
~ŻABA
1

dodano: 21 lipca 2010

Moim zdaniem bardzo dobry klub wątek zamknięty Klub w którym można spędzić fajnie czas, DJ gra bardzo dobrze i bardzo fajne...
~Dawid
-

dodano: 21 lipca 2010

!!!!!!!!!!!! wątek zamknięty Piszecie ze zmiana na lepsze? wcale nie. sredni wiek osob tam przebywajacych...
~Marcin
-

dodano: 12 lipca 2010

W porównaniu do zeszłego roku... wątek zamknięty to zmianie na lepsze na pewno uległ wygląd klubu, szczególnie podobają mi się...
~Animal
-

dodano: 11 lipca 2010

Banan jak klub na lepsze ale dj-e...... wątek zamknięty Klub ogólnie na plus, wjazd płatny więc nie ma tylu małolatów ale jeśli...
~Marcel
-

dodano: 11 lipca 2010

Zmiana na lepsze wątek zamknięty Club banana w zeszlym roku fatycznie nie byl jednym z najfajniejszych... Ale...
~Karolciaa
-

dodano: 4 lipca 2010

Mi sie podobało . wątek zamknięty Wybraliśmy się z koleżanką jakoś chyba w sierpniu , Ciekawe miejsce ,...
~Adam
-

dodano: 13 lutego 2010

Zadymy jeszcze raz zadymy wątek zamknięty ... fajna awantura była jak 2 ekipy zaczeły sie trzaskac w srodku ale nie...
~Ja
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 13 września 2009

wyglądało pięknie z zewnątrz i wewnątrz wątek zamknięty Przyprowadziłem gości z "pozaregionu" to chcieli rybkę nad morzem pasuje....
~heniu 55
-

dodano: 17 sierpnia 2009

P&M - opinia wątek zamknięty Panie kelnerki nie należa do najprzyjemniejszych jakie spotkalismy w...
~P&M
-

dodano: 15 sierpnia 2009

Sunny_times - opinia wątek zamknięty Klimat i ogólna atmosfera bardzo fajna,awanturników wyrzucaj(ochrona...
~Sunny_times
-

dodano: 28 lipca 2009

Uwaga na piątek wątek zamknięty Jeśli piątkowy wieczór chcesz spędzić w towarzystwie 13 latków i zobaczyć DJ...
~Margarida
-

dodano: 25 lipca 2009

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
23

18

wątków

do góry