Widok
Masakra.
Wypożyczyłem auto od tej firmy 12 marca . Potrzebowałem na jedną dobę ale musiałem nim przejechac około 500km. Ustalony odbiór na lotnisku w Gdańsku około godz 23:30. Auto otrzymałem około 23:45 na pobliskiej stacji benzynowej ale niestety z pustym bakiem ( dobra metoda bo zawsze coś wynajmujący zostawi ) Nie mogłem sie ruszyc ze stacji bo akurat o tej porze rozliczali kasę dobową i paliwo zalałem dopiero po 00.20 czyli już strata ponad pół godziny poza tym auto ( FORD Fiesta 2003) w opłakanym stanie brudna i prawie nic w niej nie działało poza silnikiem który jakoś sobie radził. Nawiew działał tylko na 4 prędkości i wiał tak głośno że nie słyszałem własnych myśli. Lusterek bocznych nie mogłem ustawic bo te cypelki do regulacji byłu uszkodzone . Spryskiwacz z przodu nie działał i jak próbowałem go urzyc tylko pogorszyłem sytuację i musiałem sie zatrzymac na pobliskiej stacji i umyc szybę . Zresztą szyby myłem rano wszystkie bo były tak zasyfiałe że prawie nic nie było widac
. Od środka to samo . Pozniej miałem jakis problem z oddaniem auta. Właściciel firmy dzwonil kilka razy ze przyjedzie na drugi dzien ale ostatecznie przysłał kolege po klucze i dowód rejestracyjny. Koszmar
. Od środka to samo . Pozniej miałem jakis problem z oddaniem auta. Właściciel firmy dzwonil kilka razy ze przyjedzie na drugi dzien ale ostatecznie przysłał kolege po klucze i dowód rejestracyjny. Koszmar
Moja ocena
Auto-Cool
kategoria: Wypożyczalnie samochodów
obsługa: 2
oferta: 2
jakość asortymentu: 1
przystępność cen: 4
ocena ogólna: 2
2.2
* maksymalna ocena 6