Widok
Masakra
Pojawililismy się w restauracji w trójkę. Na wejściu miło, przywitano nas i zaprowadzono do stolika. Przyjęto zamówienie i się zaczęło. Zamówiona herbata trafiła na stolik. Herbata to za dużo powiedziane. Filiżanki z wodą która powylewała się na spodki podczas "transportu" na stół. Kelner zapomniał o samej herbacie wiec dostaliśmy wodę i dwa rodzaje cukru. Wiec siedzimy i czekamy co będzie dalej. Kelner podszedł do syna i mówi "aniołki zaparz sobie herbatkę bo woda ci wystygnie" ups dopiero się zorientował że nie ma czego zaparzyć. Syn jadł tylko deser wiec zajechał wózeczek z deserami. Sernik był OK. No i nasze zamówienie po dłuuuuugim oczekiwaniu. Pomysł na podawanie dań z wózka - super. Zamówione steki w dwóch wersjach: medium dla mnie, dla żony well done. Mój Ok - smaczny. Żony niestety także medium. Kucharz nie potrafi skarżyć steka? Ziemniaki miały być z wody. Było pure i do tego zimne. Sałatka tragedia. Liście sałaty w całości, dorzucone dwa pomidorki i polane sosem. Najlepsze że kelner zapomniał podać wino. Musiałem mu przypomnieć. Rachunek 200 zł. Stanowczo odradzam, chyba że będzie tam zrobiona rewolucja Magdy Gessler. Poprzedni Szeyk był 1000 razy lepszy.
Moja ocena
Restauracja U Kucharzy
kategoria: Restauracje
obsługa: 1
menu: 1
jakość potraw: 1
klimat i wystrój: 5
przystępność cen: 1
ocena ogólna: 2
1.8
* maksymalna ocena 6